Mevsim Salata Tanımı İçin Gereçler
- 2 yaprak yeşil marul
- 2 yaprak mor lahana
- 1 adet havuç
- 1 adet turp
- 3 4 kısım roka
- 1 limon
- 1 adet domates
- 1 adet salatalık
- Yarım demet maydanoz
- Yarım çay bardağından az limon suyu
- Yarım çay bardağından az zeytinyağı
Mevsim Salata Tanımı Yapılışı
- Zerzevatları yıkayıp temizledikten sonra havuç ve turp rendelenir.
- Yeşilliklerde ince ince doğranır.
- Salatalık ve domatesde ince ince dilimlenir ve hepsi istenilen formda tabağa yerleştirilir.
- Başka bir kasede limon ve zeytinyağ karıştırılıp isteğe nazaran üzerine gezdirilir. Yemeklerin yanına balığın ve lahmacunun yanına yiyebilirsiniz. Afiyet olsun ????????.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.