Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Metro İstanbul, 1 Nisan'da Günlük Yolcuda Rekora Ulaştı

Metro İstanbul, 1 Nisan'da Günlük Yolcuda Rekora Ulaştı

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
68
s-6ae634cd434ec93e0996b85ce104d0237bc12119.jpg

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraklerinden Metro İstanbul, 1 Nisan'da 2 milyon 520 bin ile günlük en yüksek yolcu sayısına ulaştı.

Metro İstanbul Genel Müdürü Özgür Soy, 2,5 milyonuncu yolcu Cüneyt Özdemir ile bir ortaya gelerek, plaket ve armağan paketi takdim etti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Soy, Metro İstanbul'un salgın öncesinde günde yaklaşık 1 milyon 900 bin yolcu taşıdığını, 2019'un sonlarına hakikat yolcu sayısının birtakım günlerde 2 milyon 400 binlere ulaştığını belirtti.

Nisan 2020 prestijiyle 200 binlere kadar düşen yolcu sayısında son aylarda tekrar bir artış trendinin başladığını kaydeden Soy, 1 Nisan'da 2 milyon 520 bin yolcuya ulaştıklarını, bu durumda Kovid-19 tesirlerinin azalmasının yanı sıra yeni açılan 3 çizginin da tesirinin olduğunu söz etti.

Ekim ile kasımda günlük 3 milyon yolcu bekleniyor

Soy, yaz periyodunda İstanbul'un boşalmasıyla birlikte yolcu sayısında düşüş beklediklerini lakin ekim ile kasım aylarında günlük 3 milyon yolcuya ulaşmayı hedeflediklerini belirtti.

BELBİM bilgilerinden 2 milyon 500 bininci yolcunun kimlik bilgilerine ulaştıklarını aktaran Soy, Cüneyt Özdemir'e teşekkür etti.

Özdemir ise 1 Nisan cuma akşamı M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Sınırı'nı kullanarak Mecidiyeköy'e gittiğini belirterek, 'Aşçılık yapıyorum ve daima metroya biniyorum. En çok M1 ve Mecidiyeköy-Mahmutbey sınırlarını kullanıyorum. Tahminen 3 milyonuncu yolcu da ben olurum.' sözlerini kullandı.

858,505Konular
982,660Mesajlar
33,047Kullanıcılar
felix66668Son üye
Üst Alt