Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mesajınız Var!!

Mesajınız Var!!
0
253

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
frame 7 80
O dan sonra O
K dan sonra L
U dan sonra U
L den sonra M
okul kelimesinin her harfinden sonra olum kelimesi cıkıyor
Alfabe bile okulun olum olduğunun farkında!Gencleri bile bile olume suruklemeyelim!!Sizde bu mesajı butun arkadaşlarınıza gonderin
Baba beni okuldan al kampanyasına destek verin imagesmesajinizvar5ad77eb17f763gif frame

Similar threads

frame 7 80 O dan sonra Ö K dan sonradan L U dan sonradan Ü L den sonradan M mektep kelimesinin her harfinden sonra ölüm kelimesi çıkıyor Alfabe bile okulun vefat olduğunun farkında olan!Gençleri bilerek ölüme sürüklemeyelim!!Sizde bu mesajı bütün arkadaşlarınıza gönderin Baba beni okuldan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Sözcük Türleri, Yapım Ekleri, Çekim Ekleri, ad Kökleri, Fiil kökleri KELİMELERİN YAPI ÖZELLİKLERİ KÖK : Bir kelimenin, daha ufak parçalara ayrılmayan, anlamlı en minik parçasına denir Kelimenin kökünün, kelimenin tamamı ile ilgili olmalıdır Misal: “Mektep kelimesinin kökü, “oku fiilidir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
 Öfke öncelikle benlik hudutlarımızı ve bedensel hadlerimizi korumak için planlanmış alt beynimizce bilinçsizce yürürlüğe konmuş himaye kalkanımızdır. Yok edilemez, ancak denetim edilebilir. Tasa üzere öfkede; motivasyonumuzun en güçlü ve sürükleyici atlarıdır. Öfke suyun gücü üzere bir kuvvet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
 Öfke öncelikle benlik sınırlarımızı ve bedensel sınırlarımızı korumak için planlanmış alt beynimizce bilinçsizce yürürlüğe konmuş koruma kalkanımızdır. Yok edilemez, ama kontrol edilebilir. Kaygı gibi öfkede; motivasyonumuzun en güçlü ve sürükleyici atlarıdır. Öfke suyun enerjisi gibi bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
in İsimleri ve ozellikleri in İsimleri ve gorevleri in adları nelerdir A A'albiel Archangel Michael'ın bir yardımcısı Abel Cennete inen ruhlar Abel tarafından sorgulanır 12 Yuce Guc'ten biridir 4Cennet'in meleği Achaiah Sabırın ve doğanın meleği Af Bri Yağmuru kontrol...
Cevaplar
0
Görüntüleme
217
858,505Konular
982,709Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt