Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mantarlı Omlet

Mantarlı Omlet
0
113

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111

Mantarlı Omlet Tanımı İçin Malzemeler

• 1 paket mantar
  • 2 tane kapya biber
  • 4 adet yumurta
  • 1 çay bardağı süt
  • 1 yemek kaşık sıvı yağ
  • 1 yemek kaşık tereyağ
  • Tuz
  • Karabiber

Mantarlı Omlet Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. İlk olarak yağları koyduğumuz tavaya mantarlı alıp biraz rengi değişinceye kadar kavuruyoruz.
  2. Daha sonra kapa biberleri alıp bi kaç dakika daha çeviriyoruz.
  3. Tuz ve karabiberi ekliyoruz.
  4. Daha sonra yumurta ve sütü farklı bi kaba alıp çırpıyoruz.
  5. Daha sonra mantar ve kapya karışımına ekliyoruz ve afiyet olsun.
Mantarlı Omlet Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Mantarlı Rulo Omlet Tanımı İçin Gereçler İç gereci Yarım kg mantar3 adet kapya biberSucuk (istediğiniz miktarda)2 yemek kaşığı zeytinyağı1 tatlı kaşığı tuz Omlet için; 1 yumurta1 fincan süt2 yemek kaşığı un1 çay kaşığı tuz(bir kişiliktir kişi sayısına nazaran katlayiniz)Kaşar peyniri ince...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
Mantarlı Patatesli Biberli Omlet Tanımı İçin Gereçler 5 adet mantar1 küçük patates3 adet biberPatates baharatıKarabiber, pulbiber, kekikTuz4 adet yumurta Mantarlı Patatesli Biberli Omlet Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Patatesleri minik minik doğruyoruz ve tavaya alıyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
Mantarlı Omlet Tanımı İçin Materyaller 5 adet mantar3 yumurta2 adet yeşil biber2 adet kırmızı biberKaşık tereyağıKüçük kase kaşar rendesiTuz, 1 çimdik kırmızı toz biber Mantarlı Omlet Tanımı Yapılışı Yana kaydırarak izleyebilirsiniz. Benim, iç gereç fazla olmuş güç kapandı ona nazaran...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
Mantarlı Omlet Tanımı İçin Gereçler 4 mantar1 yeşil biber1 küçük kırmızı kapya biber(ben dondurucudan kullandım)4 yumurtaTuzYağ Mantarlı Omlet Tanımı Yapılışı Mantarları yıkadım, doğradım yüksek ateşte sıvı yağ ile soteledim. Kırmızı biberi ekledim, 2-3 çeşit karıştırdım. Doğradığım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
Mantarlı Kaşarlı Omlet Tarifi İçin Malzemeler 250 gr mantar1.5 yemek kaşığı tereyağı2 yemek kaşığı sıvı yağ3 yumurta1 çay kaşığı tuzKaşar peyniri Mantarlı Kaşarlı Omlet Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır İlk olarak mantarlı orta incelikte doğrayın. Tavaya sıvı yağını alın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt