Mantarlı Omlet Tanımı İçin Materyaller
- 5 adet mantar
- 3 yumurta
- 2 adet yeşil biber
- 2 adet kırmızı biber
- Kaşık tereyağı
- Küçük kase kaşar rendesi
- Tuz, 1 çimdik kırmızı toz biber
Mantarlı Omlet Tanımı Yapılışı
- Yana kaydırarak izleyebilirsiniz.
- Benim, iç gereç fazla olmuş güç kapandı ona nazaran malzemeyi azalttım.
- Evvel mantarları doğrayıp 1 kaşık zeytinyağı da soteleyelim.
- Sonra biberleri ekleyelim.
- Bir kasede yumurtayı tuz ve kırmızı toz biberle çırpalım.
- Yayvan bir tavaya tereyağı ekleyelim, tereyağı eriyince yumurtayı ek edelim.
- Yumurta az pişince bir tarafına mantarlı gerecimizi koyalım.
- Kaşar rendesini de koyup yumurtanın başka yarısını üzerine kapatalım.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.