Mantarlı Omlet Tanımı İçin Malzemeler
- 1 küçük soğan
- 1 kase mantar
- 4 adet yumurta
- Tuz
- Pulbiber
- Kaşar rendesi
- Sıvı yağ
Mantarlı Omlet Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Tavamıza yağımızı ekleyip, küp küp doğradığımız soğanları, tuzunu atıp, soteleyelim.
- Ardından iri doğradığımız mantarı ekleyip, sotelemeye devam edelim.
- Suyunu çekince pulbiberli çırpılmış yumurtamızı ekleyelim.
- Yumurta pişince üzerine kaşar rendeleyip bir kapak kapatıp, altını kapatalım. Bu lezzet size mantarı kahvaltıda da çok sevdirecek deneyenlere afiyet olsun ????.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.