Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mantar Çorbası

Mantar Çorbası

teknolojiuzmani

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,200
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
36
F-D Coin
99

Mantar Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 15-20 adet mantar
  • 1 adet soğan
  • 1 adet havuç
  • 1 su bardağı süt
  • 2 yemek kaşığı un
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 tatlı kaşığı tuz

Mantar Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Tencereye sıvı yağı koyun, üzerine soğanı yemeklik doğrayın ve kavurun.
  2. Üzerine temizlenmiş küçük doğranmış mantarları ek edin.
  3. Mantar suyunu verip, çekince üzerine rendelenmiş havucu ek edin, biraz karıştırın ve en son unu ek edin biraz daha kavrulduktan sonra üzerine su ek edin.
  4. Kıvamı çok sulu olmasın ,sütü de yavaş yavaş ekleyin, üzerine tuz ve karabiber ekleyip pişirmeye bırakın.
  5. İsterseniz servis yaparken üzerine dere otu serpebilirsiniz (Benim çocuklarım sevmediği için koymadım)
Mantar Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Kremalı Mantar Çorbası Tanımı İçin Gereçler 350 gram taze mantar2 yemek kaşığı sıvı yağ1 yemek kaşığı tereyağı2 tepeleme yemek kaşığı un700 ml sıcak su1 adet zerzevat bulyon200 ml kremaTuzKarabiberYarım çay kaşığı şekerBiraz maydanoz Kremalı Mantar Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Mantar Çorbası Tanımı İçin Gereçler 1 yemek kaşığı tereyağ1 küçük soğan1 dış sarımsak2 yemek kaşığı un250 gram mantar3,5 su bardağı su1 su bardağı süt1 tatlı kaşığı tuzYarım çay kaşığı karabiber Mantar Çorbası Tanımı Yapılışı Tencereye tereyağı, küp küp doğranmış soğan ve sarımsak hafif...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
Kremalı Mantar Çorbası Görüntülü Tanımı İçin Materyaller 300 gram mantar1 adet soğan1 yemek kaşığı un200 ml sıvı krema3 yemek kaşığı sıvı yağ1 yemek kaşığı terayağı ya da margarin1, 5 çay kaşığı tuz1 çay kaşığı karabiberYarım demet maydanoz3-3, 5 su bardağı su (200 ml klasik su bardağı)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Kremalı Mantar Çorbası Tanımı İçin Malzemeler ️250 g mantar (küçük doğranmış)️2 adet soğan (küçük doğranmış)️3 yemek kaşığı tereyağı(40g)️4 yemek kaşığı un️1 lt zerzevat suyu️100 ml krema️10 g maydanoz️1 tutam tuz ve karabiber Kremalı Mantar Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
Mantar Çorbası Tanımı İçin Malzemeler 7 8 adet mantar1 kuru soğan2 yemek kaşığı un1 tatlı kaşığı tuzyarım çay kaşığı karabiberçeyrek knorr bulyon1 su bardağı süt3 su bardağı su sosu için 1 yemek kaşığı tereyağ 1 çay kaşığı dolusu kırmızı toz biber Mantar Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır? Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
858,505Konular
982,700Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt