Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kremalı Mantar Çorbası

Kremalı Mantar Çorbası
0
60

teknoloji

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,248
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
46
F-D Coin
83
kremali-mantar-corbasi-1.jpg

Kremalı Mantar Çorbası Tanımı İçin Gereçler

  • 350 gram taze mantar
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 2 tepeleme yemek kaşığı un
  • 700 ml sıcak su
  • 1 adet zerzevat bulyon
  • 200 ml krema
  • Tuz
  • Karabiber
  • Yarım çay kaşığı şeker
  • Biraz maydanoz

Kremalı Mantar Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Mantarları temizleyip dilimleyin. Yağı ısıtın ve içinde mantar dilimlerini 5 dakika kızartın. Mantarları bir tabağa alın.
  2. Zerzevat suyu için, bulyonu 700 ml sıcak suda eritin. Birebir tencerede tereyağını eritin.
  3. Unu karıştırın ve karıştırırken zerzevat suyunu ek edin.
  4. Mantarları ve kremayı çorbaya ekleyin. Tuz, karabiber ve şekerle tatlandırın.
  5. Çorbayı orta ateşte 5 dakika kaynatın. Biraz maydanozla ile servis yapın. ????.
Kremalı Mantar Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,706Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt