Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mantar Çorbası

Mantar Çorbası

elektronikci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,347
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69

Mantar Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kase dilimlenmiş mantar 10-15 adet
  • 1 su bardağı un
  • 1/2cay bardağı zeytinyağı
  • 1 tablet et suyu
  • 9 su bardağı su
  • Tuz
Süslemek için;
  • Dilimlenmiş kızarmış mantar
  • Zeytinyağında kızdırılmış toz kırmızı biber

Mantar Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Çorba tenceresine zeytinyağı ve mantarı alıp, mantarlar suyunu salıp tekrar çekene kadar pişirdim. Hafifçe de kavurdum.
  2. Unu azar azar ekleyerek kavurmaya başladım.
  3. Aynı vakitte et suyu tabletinide ekledim.
  4. Unun konusu çıkınca soğuk suyu yavaş yavaş ek ederek topaklanmaması için ezerek süratli hareketlerle karıştırdım, bir taraftan suyunu eklemeye devam ettim. Bu kısım biraz yorucu ???? ????
  5. Suyun tamamını ekleyip, kaynamaya başlayınca tuzunu da ek edip 5-10 dk. kısık ateşte pişirdim.
  6. Servis ederken mantar ve yağda kızdırılmış toz biber ekleyerek servis ettim ????.
Mantar Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,657Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt