Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Manga - Hayat Bu İşte - AKOR (versiyon 1)

Manga - Hayat Bu İşte - AKOR (versiyon 1)
0
63

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Manga Yaşam Bu İşte AKOR (versiyon 1) yaşam bu işte akor manga hayat bu işte notaları tab manga akor notaları Dm Bb A Ara Sıra ben de terkedip gidebilsem keşke diyorum Dm Bb A İçimde bir İstanbul var ondan vazgeçemiyorum Dm Bb A Belki sen de bir gün geçersin diye köprülerinden Dm Bb A Yakıp yıkamıyorum, koparıp da atamıyorum içimden D5 Hayat bu işte; G5 A#5 Kanatlanıp gitmek dururken A5 D5 Dört duvar içinde hapsolursun G5 A#5 Yaşamak için bir niçin ararken A5 Vefat Etmek için bulursun Dm Bb A Söyle taşı toprağı altın olmuş kaç yazan? Dm Bb A Delik testi umutlarım, akar altından derece derece Dm Bb A Söyle, neye fayda yaşamak altın bi kafeste Dm Bb A Bir yanım seni beklerken, diğeri bekler ölümü ağır ağır D5 Yaşam bu işte; G5 A#5 Kanatlanıp gitmek dururken A5 D5 Dört duvar içinde hapsolursun G5 A#5 Yaşamak için bir neden ararken A5 Vefat Etmek için bulursun Not: Bb Yerine Gm'de oluyor sanki kendimce Nakarattaki: D5: Dm G5: Gm A5: A A#5: Bb  

858,505Konular
982,657Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt