Manga Alışırım Gözlerimi Kapamaya AKOR (versiyon 1) alışırım gözlerimi kapamaya tab alışırım gözlerimi kapamaya nota akor manga notaları notaları İntro: Dm Bb C (x2) Bb C Bb C Gm Dm Bb C Tertemizdi sanki dünya Dm Bb C Gözlerimi açtığım anda Bb C Hiç düşünmeden inandım Bb C Gm Masal tadında yarınlara Dm Yalanlar ortasında kaldı tüm çocukluk anılarım Bb C Çizgi romanların açık havada bir kahraman bulamadım Dm Toz pembe olmasaydı keşke bütün rüyalarım Bb C Daima sorular sordum ama cevaplarını alamadım Bb Her Zaman yalan söylenmiş, defalarca yalan C Kavuşamadı hiç ayrılanlar, masallar hakiki olmadı Bb Aşık olduğum sokaklarda kimseler konuşmadı C Gm Lakin büyük kasaba hiç susmadı daima ağladı, her zaman ağladı Dm Bb C Son bir umut verse biri ve Dm Bb C Güzel olacak bigün herşey dese Bb C Ben inanırım ola ki de bu yalana Bb C Gm Bende alışırım gözlerimi kapamaya Bir yol görünse uzaklardan Işıklar altında son bulan alsa beni götürse Karanlığa teslim olmadan Işkence fark etti asfaltlar, çatlaklarına kan doldu Yıkıntılar arasında kaç çocuğun hayalleri kayboldu İnsan niçin kendini unuttu? Kendinden oldu? Hangi yolda kaç birey bir hiç uğruna canından oldu? Her Zaman yalan söylenmiş, daima yalan Ayrılanlar hiç kavuşmadı dinlediğin masallar hiç hakiki olmadı Kimse sandığın değin masum kalmadı Savaş durmadı, ölüm azalmadı Son bir umut verse biri ve Güzel olacak bigün herşey dese Ben inanırım şayet de bu yalana Bende alışırım gözlerimi kapamaya