Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Makam ve mevki hakkında ayetler

0
191

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95

Böylece biz, her kasabada, oralarda bozgunculuk yapmaları için, günahkârlarını liderler yaptık Onlar yalnız kendilerini aldatırlar, lakin farkında olan olmazlar
En'âm : 123

Kral dedi ancak: Onu bana getirin, onu kendime özel danışman edineyim Onunla konuşunca: Bugün sen yanımızda yüksek makam sahibi ve güvenilir birisin, dedi
Yûsuf : 54

Ve bu nedenle Yusuf'a orada dilediği gibi hareket etmek üzere ülke içinde yetki verdik Biz dilediğimiz kimseye rahmetimizi eriştiririz Ve hoş davrananların mükâfatını zayi etmeyiz
Yûsuf : 56

Rabbim! Bana hikmet ver ve beni iyiler arasına kat
Şuarâ : 83

Andolsun ancak biz, Davud'a ve Süleyman'a ilim verdik Onlar: Bizi, mümin kullarının birçoğundan üstün kılan Allah'a hamd olsun, dediler
Neml : 15

Süleyman Davud'a vâris oldu ve dedi ama: Ey halk! Bize kuş dili öğretildi ve bize her şeyden (nasip) verildi Açıkçası bu apaçık bir lütuftur
Neml : 16

Süleyman: Rabbim! Beni bağışla; bana, benden daha sonra kimsenin ulaşamayacağı bir hükümranlık ver Kuşkusuz sen, defalarca bağışta bulunansın, dedi
Sâd : 35 *

Similar threads

Makam ve mevki hakkında ayetler Boylece biz, her kasabada, oralarda bozgunculuk yapmaları icin, gunahkarlarını liderler yaptık Onlar yalnız kendilerini aldatırlar, ama farkında olmazlar En'am : 123 Kral dedi ki: Onu bana getirin, onu kendime ozel danışman edineyim Onunla konuşunca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
420
Süleyman ve Sâba melikesi hakkında ayetler Andolsun ancak biz, Davud'a ve Süleyman'a ilim verdik Onlar: Bizi, mümin kullarının birçoğundan üstün kılan Allah'a hamd olsun, dediler Neml : 15 Ona: Köşke gir! dendi Melike onu görünce derin bir su sandı ve eteğini yukarı çekti Süleyman: Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
229
Davut (as) hakkında ayetler Sonunda Allah'ın izniyle onları yendiler Davud da Câlût'u öldürdü Allah ona (Davud'a) hükümdarlık ve hikmet verdi, dilediği ilimlerden ona öğretti Eğer Allah'ın insanlardan bir kısmını diğerleriyle savması olmasaydı şüphesiz yeryüzü tepetaklak olurdu Lâkin Allah...
Cevaplar
0
Görüntüleme
276
Müslüman olarak ölmek hakkında ayetler Bunu İbrahim de kendi oğullarına vasiyet etti, Ya'kub da, Oğullarım! Allah sizin için bu dini (İslâm'ı) seçti O halde yalnızca müslümanlar olarak ölünüz(dediler) Bakara : 132 Ey iman edenler! Allah'tan, O'na yaraşır şekilde korkun ve ama müslümanlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
189
Süleyman ( as ) hakkında ayetler Süleyman'ın hükümranlığı hakkında onlar, şeytanların uydurup söylediklerine tâbi oldular Halbuki Süleyman büyü yapıp kâfir olmadı Lâkin şeytanlar kâfir oldular Çünkü insanlara sihri ve Babil'de Hârut ile Mârut isimli iki meleğe indirileni öğretiyorlardı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
262
858,500Konular
982,396Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt