Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Magnolya Tatlısı

Magnolya Tatlısı
0
47

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
magnolya-tatlisi-1.jpg

Magnolya Tatlısı Tanımı İçin Materyaller


Muhallebi İçin
  • 1 litre süt
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 yumurtanın sarısı
  • 2 tepeleme yemek kaşığı un
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 1 paket vanilin
Ek Gereçler
  • 1-1.5 paket rastgele bisküvi çeşidi (Burçak petibör vb)
  • Çilek (Muz yahut istediğiniz rastgele bir meyve)

Magnolya Tatlısı Tanımı Yapılışı

  1. Muhallebi için; krema ve vanilin dışında tüm gereçleri tencerede uygunca karıştırıp, ocağa alalım ve kaynayana kadar karıştırarak pişirelim.
  2. Göz göz olup kaynayan ve kıvam alan muhallebiyi ocaktan alıp biraz ılınmaya bırakalım. Sonrasında krema ve vanilini ekleyip uygunca karıştıralım.
  3. Bisküvileri rondodan geçirip unufak edelim. Meyveyi ince ince keselim.
  4. Geniş bardak ve kaseye bisküviden biraz dökelim ve kenarlarına meyveyi dizip biraz muhallebiyi dökelim. Bu süreci 2. Kata da uygulayalım.
  5. Dolapta en az 4-5 saat bekletip servis edebilirsiniz. Afiyet olsun ????.
Not: Muhallebi büsbütün soğumadan kaselere dökmeyin zira bisküviler nemlenebilir yahut meyveler yumuşayabilir ve yerken istediğimiz formda olmaz.
 
858,505Konular
982,657Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt