Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Limon Soslu Cup

Limon Soslu Cup

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99

Limon Soslu Cup Tanımı İçin Malzemeler

Alt kısmı için;
  • 3 su bardağı süt
  • 200 ml krema
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 2 yemek kaşığı un
  • 1 su bardağı şeker
  • Vanilya
Üst kısmı için;
  • 2 su bardağı süt
  • 1 yemek kaşığı un
  • 1 yemek kaşığı nişasta
  • 3 yemek kaşığı şeker
  • 1 adet yumurta sarısı
  • 1 limon rendesi ve suyu çay kaşığının ucuyla zerdeçal

Limon Soslu Cup Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Bütün gereçleri derin bir tencere alıp, orta ateşte daima karıştırarak pişirdim.
  2. Katılaşıp göz göz olunca altını kapattım. Limon rendesi ekledim.
  3. Çırpma teliyle uygunca çırptım ve kupların yarısını dolacak halde paylaştırdım.
  4. Sonrasında üst kısmı için bütün materyalleri bir kaba aldım. Yeniden daima karıştırarak pişirdim.
  5. Göz göz olunca ocaktan aldım kupların üzerine paylaştırdım.
  6. Çilek ve beyaz sostan az ayırmıştım onunla süsleyip uygunca soğuması için buzdolabına kaldırdım iftarda afiyetle yedik. Kesinlikle denemelisiniz o kadar hafif ve lezzetli oldu ki anlatamam lezzet garantili.
Limon Soslu Cup Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Limon Soslu Magnolia Tanımı İçin Gereçler 1 litre süt3 yemek kaşığı un2 yemek kaşığı nişasta1 su bardağı şeker1 adet yumurta sarısıYarım limon kabuğu rendesi1 yemek kaşığı tereyağı1 paket sıvı krema1 paket vanilyaAltına:2 paket yulaflı bisküvi (Bebe büskivisi, petibör vs kullanılabilir) Limon...
Cevaplar
0
Görüntüleme
27
Vişne Soslu 3 Renkli Muhallebi Tanımı İçin Materyaller 1 lt süt2 tepeleme yemek kaşığı un2 tepeleme yemek kaşığı mısır nişastası1/2 (yarım) su bardağı şeker1 paket vanilya1 yemek kaşığı tereyağ1 paket labne peyniri1 kare paket bitter çikolata Vişne sosu için; 1 paket dondurulmuş vişne1, 5 yemek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
Limon Soslu Pasta Tanımı İçin Materyaller Muhallebi için; 1 litre süt2 yemek kaşığı nişasta2 yemek kaşığı un1 paket vanilya1 su bardağı şeker2 paket petibör bisküvi Limon sosu için; 2 su bardağı süt1 adet limon kabuğu rendesi1 adet limon suyu1 su bardağı toz şeker1 yemek kaşığı nişasta1 yemek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Limon Soslu Kek Tanımı İçin Materyaller 3 adet yumurta1 su bardağı şeker1 su bardağı süt1 su bardağından biraz eksik sıvı yağ1 limon kabuğu rendesiYarım limon suyu1 er paket kabartma tozu, vanilya2 su bardağı +1 yemek kaşığı un (Yinede denetimli katın) Sosu için; 1 limon suyu2 yemek kaşığı pudra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
Sıcak Sütlü Limon Soslu Bulut Kek (Borcam Keki) Tanımı İçin Malzemeler 4 tane yumurta125 gram tereyağı ya da margarinYarım su bardağı süt1 su bardağı şeker1 paket vanilya1 paket kabartma tozuYarım limon kabuğu rendesi2.5 su bardağı un Üzerine : 3 yemek kaşığı pudra şekeri3 yemek kaşığı limon...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
858,556Konular
982,096Mesajlar
32,756Kullanıcılar
yasorektSon üye
Üst Alt