Lahmacun İçi Tanımı İçin Malzemeler
- Yarım kg dana,kuzu karışık orta yağlı kıyma
- 2 büyük kuru soğan
- 2 kol yeşil soğan
- Yarım demet maydanoz
- 3 adet domates
- Yarım diş sarımsak
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- 1 tatlı kaşığı biber salçası
- 1 yemek kaşığı toz kırmızı biber
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 çay kaşığı pul maraş biberi
- 1 çay kaşığı zerdeçal
- 1 çay kaşığı kimyon
- Yarım çay bardağı su
- 1 çay bardağı zeytinyağı
Lahmacun İçi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Merhaba ????Benim üzere yakınlarınızda bir pişirim, ekmek,pide fırını bulunacak kadar şanslıysanız bu lahmacun içi tam muhtaçlığa nazaran

- İlk olarak domates, soğan, yeşil soğan, maydanoz, sarımsak robottan geçiriliyor.
- Karıştırma kabına alıp kıyma ve salçalar, zeytinyağı ile baharatlar ekleniyor.
- 10 dakika yoğuruyoruz ve işte hazır
pişmek için pide fırınına gönderiyoruz. Afiyet olsun ????.