Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Taş Fırın Lahmacun İçi Hazırlama

Taş Fırın Lahmacun İçi Hazırlama
0
44

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
tas-firin-lahmacun-tarifi.jpg

Taş Fırın Lahmacun İçi Hazırlama Tanımı İçin Gereçler

  • 1 kg kıyma
  • 200 gr kuyruk yağı
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 1 kg domates
  • 1 kg soğan
  • 5 adet köy biberi (İsteğe nazaran onun yerine 2 adet kapya biber kullanılabilir)
  • 1 demet maydanoz
  • 2 yemek kaşığı biber salçası
  • 1 tatlı kaşığı kuru nane
  • 1 tatlı kaşığı toz kişniş
  • 2 tatlı kaşığı pul biber
  • 2 tatlı kaşığı beş türlü
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 yemek kaşığı tuz (Damak zevkine nazaran azaltabilir yahut arttırabilirsiniz)

Taş Fırın Lahmacun İçi Hazırlama Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Soğanları robottan geçirip tuzla güzelce ovarak yıkadıktan sonra suyunu sıkıyoruz.
  2. Biberleri robottan geçiriyoruz.
  3. Domatesleri rendeleyip fazla suyunu süzüyoruz.
  4. Maydanozları ince ince kıyıp geniş bir kapta bütün materyalleri düzgünce yoğuruyoruz.
  5. Mahalle fırınına yolluyoruzzz ????????.
 
858,505Konular
982,707Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt