Lahana Bifteği Ve Tahinli Yoğurt Sos Tanımı İçin Malzemeler
- Yarım beyaz lahana
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 çay kaşığı toz kırmızı biber
- 1 çay kaşığı zerdeçal
- 1 çay kaşığı kimyon
- 1 çay kaşığı sarımsak tozu
- 1 yemek kaşığı zeytinyağ
- 4 yemek kaşığı yoğurt
- 2 yemek kaşığı tahin
- Çeyrek limon suyu
- Az tuz karabiber
Lahana Bifteği Ve Tahinli Yoğurt Sos Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Lahanaları kesip yağlı kağıt serdiğimiz fırın tepsisine koyuyoruz.
- Zeytinyağ ve bütün baharatları karıştırıp fırça ile üstlerine sürüyoruz.
- En son üstüne ben haşhaş döktüm 180 derecelik fırında kızarana kadar pişirdim.
- Yoğurtlu sos için :Bütün malzemeyi koyup karıştırdım.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.