Kuymak (Mıhlama) Tanımı İçin Materyaller
- 2 yemek kaşığı tereyağ
- 2,5 yemek kaşığı mısır unu
- 1 su bardağı su
- 1 kase kuymak peyniri
- Tuz
Kuymak (Mıhlama) Tanımı Yapılışı
- Çok çok pratik kahvaltı sofralarınızda çok seveceksiniz????????
- Tereyağını eritiyoruz.
- Üzerine mısır ununu ek edip kavuruyoruz.
- Akabinde suyu ve tuzu ekleyip kıvam alıncaya kadar pişiriyoruz.
- Kıvam alınca peyniri ek edip erimesini sağlıyoruz.
- İşte bu kadar kolay ????. Sıcak sıcak servis ediyoruz afiyet şeker olsun

.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.