Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kuru Murdum Eriğiin Faydaları

Kuru Murdum Eriğiin Faydaları
0
194

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Murdum Eriğinin Yararları
Kurutulmuş Murdum eriği

imageskurumurdumerigiinfaydalari5ad533a2b4103

Rengi mor ile mavi arasında olan sonbahar mevsiminde satılmaya başlanan murdum eriğinin bir cok faydası bulunuyor Aslen asya kokenli bir meyve olan murdum eriğini farklı şekillerde kullanmak mumkundur Bu erikten recek, komposto yapılıp ulkemizde tuketiliyor

Murdum eriğinin faydaları:

C vitaminin bakımından zengindir
Kan yapıcı ozelliği olması munasebetiyle anemi problemine iyi gelir
Bağırsakları calıştırır
İnsan icin onemli olan potasyum icerir
Kalp ve tansiyon problemine yaşayanların bol bol murdum eriği tuketmesi onerilir
İyi bir adet duzenleyicidir
Terletir

Similar threads

Mürdüm Eriğinin Yararları Kurutulmuş Mürdüm eriği Rengi mor ile mavi arasında olan sonbahar mevsiminde satılmaya başlanan mürdüm eriğinin bir çok faydası bulunuyor Aslen asya kökenli bir meyve olan mürdüm eriğini ayrı şekillerde uygulamak mümkündür Bu erikten reçek, komposto yapılıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Kuru Mürdüm Eriği ve Faydaları Mürdüm Eriğinin Yararları Kurutulmuş Mürdüm eriği Doğada yer alan birbirinden yardımcı bitkilkerden biri olan mürdüm eriği kurusu neleree iyi geliyor, kullanım alanları nedir öğrenmek için makalemizi inceleyebilirsiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Mürdüm Eriği ve Faydaları Mürdüm Eriği hakkında bilgi Mürdüm Eriği faydaları, yararları Severek tükettiğimiz, reçelini marmelatını yaptığımız mürdüm eriğinin faydaları ile ilgili olarak sizleri bilgilendirelim meleklermurdumerigivefaydalari5c507cc9f264dalt 1548778694 1548778694...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Mürdüm Eriği hakkında data Mürdüm Eriği faydaları, yararları Erik türlerinin iklim istekleri birbirinden farklıdır Mevcut türler içerisinde değişik iklim koşullarına en iyi uyabilen P cerasifera'dır Avrupa erikleri (P domestica) kışı nisbeten soğuk geçen soğuk ılıman iklim meyvesidir Japon...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
858,505Konular
982,781Mesajlar
33,073Kullanıcılar
Vedat77Son üye
Üst Alt