
Küllü Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler
- 1 yumurta
- 125 gram margarin
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 1 çay bardağı pudra şekeri
- 1 paket kabartma tozu
- 1 paket vanilya
- Aldığı kadar un
- 1 çay bardağı pudra şekeri
- 2 yemek kaşığı kakaolu
Küllü Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Uygun bi kapta materyalleri yoğuralım. Kulak göğsü kıvamında bi hamur elde edelim.
- Küçük küçük yuvarlanıp hal verelim.
- 170 derecelik evvelce ısıtılmış fırında 15-20 dakika kadar pişirelim.
- Fırından çıkınca birinci sıcağı gittiğinde kakaoyu karışımına bulayalım.
Küllü Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı