elektronikci
FD Üye

Krep Sarma Tanımı İçin Materyaller
- 1 su bardağı süt
- 1 su bardağı su
- 2 adet yumurta
- 3 tatlı kaşığı tuz
- 1 su bardağı kadar un
- Dilimlenmiş sucuk
- Kaşar peyniri
- Dilimlenmiş domates
- Mısır
- Kırmızı biber
Krep Sarma Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Hamuru için tüm materyalleri bir kaba alıp çırpma teli ile güzelce çırpıp homojen bir kıvam elde edelim.
- Akabinde teflon tavaya bir ölçü yağ döküp üzerine bir kepçe hamurundan akıtarak gerili önlü pişirelim.
- Tek tek pişirdiğimiz krepleri bir kenara alıp içine dilediğiniz üzere ister peynirli ister tavuk sote yapıp orta sıcak olarak sofralarınızda kullanabilir, ister benim üzere sucuk kaşar üzere eserler kullanarak kahvaltılarınızı şenlendirebilirsiniz.
- Gereçleri ekleyip krepi iki yandan içe hakikat katlayarak dikdörtgen halini verdikten sonra tereyağlı tavaya dizip gerili önlü kızartalım.
- Kızaran krepli sarmaları sıcak sıcak servis edebilirsiniz???? afiyet olsun
. Daha fazlası için yemekcim. Tr hesabını takip ediniz !.