Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kremalı Tadında Mısır Çorbası

Kremalı Tadında Mısır Çorbası
0
79

seocu

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,340
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69

Kremalı Tadında Mısır Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 2 yemek kaşığı tereyağ
  • 1 adet soğan
  • 2 yemek kaşığı un
  • 1 kase mısır (konserve)
  • 1.5 su bardağı süt
  • 1.5 su bardağı su (gerekirse arttırın)
  • Tuz, karabiber, zerdeçal

Kremalı Tadında Mısır Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Sıvıyağ ve tereyağını uygun bir tencereye koyup ocağa alıyoruz ve ocakta erimesini sağlıyoruz.
  2. Minik küpler halinde doğradığımız soğanı ekleyip kavuruyoruz.
  3. Hafif pembeleşen soğana un ek ediyoruz ve bi cins kavurmaya devam ediyoruz.
  4. Mısırı, sütü ve suyu koyup daima karıştırarak kaynamasını sağlıyoruz.
  5. Kıvama bakın gerekirse su ek edin.
  6. En son baharatları ekleyip ocağın altını kapatıp servis edin ????.
Kremalı Tadında Mısır Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Kremalı Tadında Sütlü Mısır Çorbası Tanımı İçin Gereçler 2,5 yemek kaşığı un4 su bardağı su1 su bardağı süt1 konserve mısır1,5 yemek kaşığı kremaÇeyrek demet dereotuTuzZeytinyağı Kremalı Tadında Sütlü Mısır Çorbası Tanımı Yapılışı Zeytinyağı tencereye alalım üzerine un ek edip unun rengi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Kremalı Zerdeçallı Mısır Çorbası Tanımı İçin Malzemeler 3 kutu mısır1 paket krema2 yemek kaşığı un1 tatlı kaşığı zerdeçalKarabiberTuz1 adet kuru soğan2 diş sarımsakTereyağSıvı yağDere otu Kremalı Zerdeçallı Mısır Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Soğanı çok küçük...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
Mantar Çorbası (Kremalı Tadında) Tanımı İçin Malzemeler 10 adet mantar1 adet soğan4 yemek kaşığı zeytin yağı1 yemek kaşığı tereyağ2 yemek kaşığı un1 su bardağı süt1 tatlı kaşığı tuz1 çay kaşığı karabiber1 litre su Mantar Çorbası (Kremalı Tadında) Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Sütlü Mantar Çorbası (Kremalı Tadında) Tanımı İçin Malzemeler 7-8 adet mantar1 yemek kaşığı tepeleme un1 yemek kaşığı zeytinyağı1 yemek kaşığı tereyağı1 tatlı kaşığı limon suyu2 su bardağı tavuk suyu1 su bardağı sütSıcak su (Gerekirse kıvamı ayarlamak için)TuzKarabiber Sütlü Mantar Çorbası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Kremalı Tadında Kabak Çorbası Tanımı İçin Materyaller 1 yemek kaşığı un2-3 yemek kaşığı sıvı yağ2 – 2.5 su bardağı süt1-1.5 su bardağı sıcak su1 adet kabakTuzKarabiberZerdeçalPul biber(isteğe göre)Nane Kremalı Tadında Kabak Çorbası Tanımı Yapılışı Unumuzu sıvı yağda kokusu çıkana kadar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
858,500Konular
982,397Mesajlar
32,983Kullanıcılar
bkalkan68Son üye
Üst Alt