Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Korunmasız ilişkiye girdim hamile olabilirmiyim?

Korunmasız ilişkiye girdim hamile olabilirmiyim?
0
88

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Korunmasız ilişkiye girdim hamile olabilirmiyim? ilişkide içe boşalma oldu fakat ilişkiden 24 saat daha sonra ella ertesi gün hapı aldim hapı aldım hapı aldiktan sonradan erken hamilelik testi yaptim adetime yaklasik 56 gün kala yaptım negatif çikti en son 2 nisanda adet gördüm adetim sıradan miktarda geldi rengi açık değildi miktarida az değildi yami yerleşme kanamasi veya üstüne görme değildi bu gün 19 mayıs yani adetim 17 gün gecikti gebelik laf konusumudur?  

Similar threads

Adetim 17 gümn gecikti gebe olabilirmiyim? ilişkide içe boşalma oldu fakat ilişkiden 24 saat daha sonra ella ertesi gün hapı aldim hapı aldım hapı aldiktan daha sonra erken gebelik testi yaptim adetime yaklasik 56 gün kala yaptım negatif çikti en son 2 nisanda adet gördüm adetim alışılagelmiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Anal yolla ilişkiye girdik sperm bulaştı birazcık sildik kız arkadaşım hamile olabilir mi kız arkadaşımla anal yol ile ilişkiye girdik 17 yaşında içi boşaldım oysa dışarıda birazcık sızdı gibi geldi bize fakat tam olarak görmedik karanlık olduğu için ve bi bez ile sildik kız arkadaşım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Ella hapı işe fayda mı hamile miyim ? sevgilimle ilişkiye girdik yanlisikla içime boşaldi fakat boşaldıktan yaklasik 20 saat daha sonra ella ertesi gün hapini kulladim en sonki adet tarihim 6 marttaydi 10 gün erken olmuştum adetimi iliskiye girdigim zaman ise 26 marttı kasıklarım çok ağrıyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Acele Kontrasepsiyon yöntemi ertesi gün hapı ile gebe kalmak mümkünmüdür ? Bir kadın herhangi bir korunma yöntemi kullanmadan korunmasız cinsel ilişkiye girdiğinde, hamilelik şansı vardır Bayan bazen hayatında bu noktada çocuk sahibi olma riskini taşımak istemez böylece, ivedi kontrasepsiyon...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
ella hapı kullandım Hamile olabilir miyim Merhabalar En son 26 Ağustos'ta adet oldum 9 Eylül'de ilişki yaşadım yumurtlama günümdü ve partnerim içime boşaldı, ilişkiden 1 saat daha sonra ella hapı kullandım adetim 2 gün gecikti gebe olabilir miyim yarın evde test yapmayı düşünüyorum ama ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
858,505Konular
982,777Mesajlar
33,071Kullanıcılar
NefSeCihadSon üye
Üst Alt