Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Körili Kremalı Tavuk

Körili Kremalı Tavuk
0
55

Garfield

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
42,750
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
46
F-D Coin
80
korili-kremali-tavuk.jpg

Körili Kremalı Tavuk Tanımı İçin Materyaller

  • 500 gram tavuk göğsü
  • 100 ml krema
  • 1 çay kaşığı köri
  • Yarım çay kaşığı zerdeçal (renk için kullandım olmasa da olur)
  • Tuz
  • Karabiber
  • Sıvı yağ

Körili Kremalı Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Tavuk göğsü küp küp doğranır.
  2. Bir kapta tuz ve karabiberle karıştırılıp buzdolabında bir yarım saat kadar bekletilir.
  3. Geniş tavaya sıvı yağ koyulup ısıtılır.
  4. Tavuklar eklenip suyunu salıp çekene kadar pişirilir.
  5. Suyunu çekince köri, zerdeçal ve krema eklenir.
  6. Krema kaynamaya başlayınca altı kapatılır.
Afiyet olsun ????.

İnstagram: @tariflerim_ve_sunumlarim.

Körili Kremalı Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,658Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt