Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kolpa Böyle Ayrılık Olmaz sözleri

Kolpa Böyle Ayrılık Olmaz sözleri
0
70

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Kolpa Böyle Ayrılık Olmaz sözleri Kolpa Böyle Ayrılık Olmaz sözleri Kolpa Böyle Ayrılık Olmaz şarkısı sözü Merhaba Melek'ler ve Kolpa hayarın olan tüm misafirler, sizler için bu sayfamızda efsane şarkı olan ve Kolpa kadar her yerde yorum bulup popüler olan Böyle Ayrılık Olmaz şarkısının sözlerini paylaşıyoruzkolpaboyleayrilikolmazsozleri5c57b3df681a6alt 1549251546 1549251546 kolpaboyleayrilikolmazsozleri5c57b3df9aa1bkolpaboyleayrilikolmazsozleri5c57b3df9aa1bkolpaboyleayrilikolmazsozleri5c57b3df9aa1b Kim derdi fakat seninle bir gün ayrılacağız Geçip giden yılları peşinde bakacağız kim Derdi oysa bitanem gün gelip bıkacağız Ben ve yenik yüreğim yalnız mı kalacağız Böyle ayrılık olmaz böyle yalnız kalınmaz Hani verdiğin sözler hani ellerin nerde Hani kolaylık bulduğum deniz gözlerin nerde Hani sen daima benimdin hemen nerdesin Nerde Böyle ayrılık olmaz Böyle yalnız kalınmaz Hani verdiğin sözler Hani ellerin nerde Hani refah bulduğum deniz gözlerin nerde Hani sen her zaman benimdin şu anda nerdesin nerde  

Similar threads

Kolpa Boyle Ayrılık Olmaz sozleri Kolpa Boyle Ayrılık Olmaz şarkısı sozu Kim derdi ki seninle bir gun ayrılacağız Gecip giden yılları ardından bakacağız kim Derdi ki bitanem gun gelip bıkacağız Ben ve yenik yureğim yalnız mı kalacağız Boyle ayrılık olmaz boyle yalnız kalınmaz Hani...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Kolpa Boyle Ayrılık Olmaz Şarkısı Sozu Kim derdi ki seninle bir gun ayrılacağız Gecip giden yılları ardından bakacağız kim Derdi ki bitanem gun gelip bıkacağız Ben ve yenik yureğim yalnız mı kalacağız Boyle ayrılık olmaz boyle yalnız kalınmaz Hani verdiğin sozler hani ellerin nerde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Kolpa Böyle Ayrılık Olmaz şarkı sözü Kolpa Böyle Ayrılık Olmaz şarkı sözü var mı sizin sitenizde varsa lütfen bana şarkının sözlerini sunun kızlar Çoktan tşkler  
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
En İyi Gitar Tabları Gitar Tabları Kolay Halil Sezai Duman Tab Em benim bu derdim, F ne yağan yağmurda, Gm ne yalancı sonbaharda, es Em ne bomboş sokaklarda es Em kırılmış her yanım, F Gm kaybolur zaman saclarında, es gozlerim sokaklarda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Komik Kısa Ayrılık Sozleri Buruk Kalbim Duzelmez Asla, Bu Sozlerinle , Sana Ben Inandım Sevdim,Aşık Oldum Ama Sen Harcadın Beni, Aşk Yolunda Donme Bana Bir Daha Her halinle sevmiştim seni Nasıl harcadın beni? Umarım harcarlar benim kalibimi harcadğın gibi seni uzatmaya ve şekle gerek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
858,505Konular
982,757Mesajlar
33,063Kullanıcılar
netflixdunySon üye
Üst Alt