Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kocanız cok akıllı olursa.....

Kocanız cok akıllı olursa.....
0
169

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Karıkoca birlikte tatile cıkarlar Gittikleri yerde kamp
kurarlar
Tatillerinin ikinci gununun akşamı guzel bir yemek yiyip uykuya
dalarlar
Birkac saat sonra kadın uyanır ve kocasını da uyandırır Adam
uyku sersemidir,
guzel bir ruyadan uyandırıldığı icin de biraz kızgındır:
'Ne oldu?Ne istiyorsun?' diye sorar
Kadın;
'Yukarıya bak ve bana ne gorduğunu soyle'
Adam gokyuzune bakar ve cevap verir:
'Bunun icin mi uyandırdın beni?Baktım işte Bir suru yıldız
goruyorum,ışıl ışıl parlayan milyonlarca yıldız
Karısı tekrar sorar
'Peki, bu sana neyi gosteriyor?'
Artık iyice uykusu kacan adam biraz duşunur ve cevap verir:
'Teolojik olarak Allahin kudretini ve kendi acizliğimizi
goruyorum'
Kadın '???'
'Felsefi olarak, evrenin sonsuzlugunu ve onun karşısındaki
onemsizliğimizi goruyorum
Kadın '???'
'Astronomik olarak galaksilerin,yıldızların, gezegenlerin
varlığını goruyorum'
Yıldızların konumuna bakarak saatin 3 olduğunu goruyorum
Meteorolojik olarak da bugun havanın cok guzel olacağını
goruyorum
Kadın '???'
Adam' Niye sordun bunu bana?
Sana neyi gosteriyor der?'
Karısı 'Necati cok salaksın, cadırımızı calmışlar!!!!

Similar threads

Karı koca birlikte tatile cıkarlar Gittikleri yerde kamp kurarlar Tatillerinin ik**** gununun akşamı guzel bir yemek yiyip uykuya dalarlarBirkac saat sonra kadın uyanır ve kocasını da uyandırır Adam uyku sersemidir guzel bir ruyadan uyandırıldığı icin de biraz kızgındır Ne oldu? Ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Bunun icinmi uyandırdın beni? Karıkoca birlikte tatile cıkarlar Gittikleri yerde kamp kurarlar Tatillerinin ikinci gununun akşamı guzel bir yemek yiyip uykuya dalarlar Birkac saat sonra kadın uyanır ve kocasını da uyandırır Adam uyku sersemidir; guzel bir ruyadan uyandırıldığı icin de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
Karı koca tatile cıkarlarGittikleri yerde kamp kurarlar tatillerin ikinci gununde akşamı guzel bir yemek yiyip uyurlar Bir kac saat sonra kadın uyanır ve kocasınıda uyandırırAdam uyku sersemidir guzel bir ruyadan uyandırıldığı icin biraz kızgındır'NE OLDU?ne istiyorsun?diye sorar'Yukarı bak ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
Karıkoca birlikte tatile çıkarlar Gittikleri yerde kamp kurarlar Tatillerinin ikinci gününün akşamı hoş bir yemek yiyip uykuya dalarlar Birkac saat sonra kadın uyanır ve kocasını da uyandırır Adam uyku sersemidir, hoş bir rüyadan uyandırıldığı için de azıcık kızgındır: 'Ne oldu?Ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Kocanız fazla bilgili olursa Karikoca birlikte tatile cikarlar Gittikleri yerde kamp kurarlar Tatillerinin ikinci gununun aksami guzel bir yemek yemek yiyip uykuya dalarlar Birkac saat sonra kadin uyanir ve kocasini da uyandirirAdam uyku sersemidir; guzel bir ruyadan uyandirildigi icin de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
858,505Konular
982,691Mesajlar
33,052Kullanıcılar
orxanSon üye
Üst Alt