Karı koca tatile cıkarlarGittikleri yerde kamp kurarlar tatillerin ikinci gununde akşamı guzel bir yemek yiyip uyurlar Bir kac saat sonra kadın uyanır ve kocasınıda uyandırırAdam uyku sersemidir guzel bir ruyadan uyandırıldığı icin biraz kızgındır'NE OLDU?ne istiyorsun?diye sorar'Yukarı bak ve bana ne gorduğunu soyle'Adam gokyuzune bakar ve cevap verir'Bunun icinmi uyandırdın beni ?Baktım işteBir suru yıldız goruyorum,ışıl,ışıl parlayan milyonlarca yıldız Karısı tekrar sorar''Peki bu sana neyi gosteriyor??''Artık uykusu iyice kacan adam biraz duşunur ve cevap verir''Teolojik olarak ''TANRININ''Kudretini ve kendi acizliğimizi goruyorumFelsefi olarak,evrenin sonsuzluğunu ve onun karşısındaki onemsizliğimizi goruyorum Astronomik olarak galaxsilerin,yıldızların konumuna bakarak saatin 3 olduğunu goruyorumMeteorolojik olarak bugun havanın cok guzel olacağını goruyorumNiye sordun bunu bana sana neyi gosteriyor???
CADIRIMIZI CALMIŞLAR!!!
Hocalar tehdit ederseeee
Matematik: Oğlum,senin o kafanı 5`e boler,y 3x+4 bağlantısına gore vucudunu eklemlere ayırırım
Biyoloji: Cocuğum senin DNA yapını bozar,hucrelerindeki mitokondrileri yok edrek enerjisiz bırakırım,terliksi hayvana donersin ona gore
Coğrafya: Oğlum,yorungeden cıkma!Yoksa seni enlem ve boylamlarına ayırır,2645 doğu meridyenine surer ve akabinde 6,5 şiddetinde bir şamar patlatırımKafanda oluşacak fay hattından sen sorumlusun
Tarih: Bana bakın Deli İbrahim`in torunları,sizi Ankara Savaşı`ndan cıkmış Beyazıt`a ceviririmHudavendigar sizi kurtaramaz, bilmiş olasınız
Resim: Cenesi fazla duşeni tahtaya kaldırır,modellik yaptırırım
Edebiyat: Hic mubalağa etmiyorumSeni edebi bir parca olarak parcalar,bir guzel gazelini okurum
Kimya: Bakın,kafamı bozmayın!Sizi atomlarınıza ayırır,oksijen yerine sozlude İyot yuttururumHasan 2 Salak Osman 4`e donersiniz
Beden Eğitimi: Bak nasıl konuşuyor hala?!Bakın şimdi size kulağı amuda kalkmış oğrenci gostereceğim
Muzik: Biraz daha konuşmaya devam ederseniz,saz sapıyla hepinizin ensurumantal olarak notalarını cıkarır,solfejik beraber ve solo vuruşlarnızı da luk olarak yaparım haa!Bakın o zaman nasıl miskin kuzulara donuyorsunuz!
CADIRIMIZI CALMIŞLAR!!!
Hocalar tehdit ederseeee
Matematik: Oğlum,senin o kafanı 5`e boler,y 3x+4 bağlantısına gore vucudunu eklemlere ayırırım
Biyoloji: Cocuğum senin DNA yapını bozar,hucrelerindeki mitokondrileri yok edrek enerjisiz bırakırım,terliksi hayvana donersin ona gore
Coğrafya: Oğlum,yorungeden cıkma!Yoksa seni enlem ve boylamlarına ayırır,2645 doğu meridyenine surer ve akabinde 6,5 şiddetinde bir şamar patlatırımKafanda oluşacak fay hattından sen sorumlusun
Tarih: Bana bakın Deli İbrahim`in torunları,sizi Ankara Savaşı`ndan cıkmış Beyazıt`a ceviririmHudavendigar sizi kurtaramaz, bilmiş olasınız
Resim: Cenesi fazla duşeni tahtaya kaldırır,modellik yaptırırım
Edebiyat: Hic mubalağa etmiyorumSeni edebi bir parca olarak parcalar,bir guzel gazelini okurum
Kimya: Bakın,kafamı bozmayın!Sizi atomlarınıza ayırır,oksijen yerine sozlude İyot yuttururumHasan 2 Salak Osman 4`e donersiniz
Beden Eğitimi: Bak nasıl konuşuyor hala?!Bakın şimdi size kulağı amuda kalkmış oğrenci gostereceğim
Muzik: Biraz daha konuşmaya devam ederseniz,saz sapıyla hepinizin ensurumantal olarak notalarını cıkarır,solfejik beraber ve solo vuruşlarnızı da luk olarak yaparım haa!Bakın o zaman nasıl miskin kuzulara donuyorsunuz!