Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

kızlar 3 aylık bebek başını tutabilirmi

kızlar 3 aylık bebek başını tutabilirmi
0
73

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
kızlar 3 aylık bebek başını tutabilirmi Selam kızlar Ben birşey soracam 3 aylık yeğenim var ve elime pek vermiyorlar, başını tutamazsın falan diyorlar 3 aylık bebek kendi başını tutamaz mı acaba ?  

Similar threads

Hangi günler gebe kalabilirim ? Arkadaşlarım ben 6 aylık evliyim ve artık bebek istiyoruz Okuduğum kadarı ile bizlerde güvenli olmayan yumurtlama dönemleri varmış kızlar Acaba bu yumurtlama dönemlerini nasıl bulabiliyorum Neye dikkat etmem gerekiyor Bu günleri tespit ederken bir belirti vs...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
gebe miyim anlamadım :( merhaba kızlar ben 8 aylık evliyim ve 3 aydır korunmuyorum bebek istediğim için ama ne yaptıysak olmadı bu ay da daha hastalığıma bi hafta vardı dayanamadım eczaneden test aldım yaptım ve netice olumsuz çıktı çok üzülüyorumhamilemiyimanlamadim5c4b4ed13ce68alt :(...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Bebeklerin doğumla gelen özellikleri 2 aylık bebeğin özellikleri 2 aylık bebek özellikleri bebeklerin bebeklerin Bebek aşagıda özetle özetlenen becerilerle birlikte doğar: 1) görme duyumu oldukça gelişmiştir her iki gözünü bir tek nesne üstüne odaklayabilir, hareket eden bir objeyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Gözü Yaşlı Bebek Nasıl SusturulurHangi Yöntemi İzlemek Lazım Ağlayan Bebek Nasıl Susturulur Bebek Susturma Yöntemleri Bebekler keşke doğduğu andan itibaren konuşmaya başlasalar da annelerini babalarını derde sokmasalaraglayanbebeknasilsusturulurhangiyontemiizlemeklazim5c4c2bca30119pngalt...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
İlişkiden daha sonra hamile kaldığımı nasıl anlarım kızlar ? Kızlar sitenizi uzun zamandır peşine düşüp takip ediyorum birşey sormak istiyorum Bu cinsel ilişki sonrası hamileliğin bir süresi var mı beni aydınlatır mısınız Benim yumurtlama tarihim nettir bir kaç aydır buna uyarı ediyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
858,506Konular
982,855Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt