Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hangi günler hamile kalabilirim ?

Hangi günler hamile kalabilirim ?
0
86

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Hangi günler gebe kalabilirim ? Arkadaşlarım ben 6 aylık evliyim ve artık bebek istiyoruz Okuduğum kadarı ile bizlerde güvenli olmayan yumurtlama dönemleri varmış kızlar Acaba bu yumurtlama dönemlerini nasıl bulabiliyorum Neye dikkat etmem gerekiyor Bu günleri tespit ederken bir belirti vs var mı ? 29 günde bir adet oluyorsam, benim acaba yumurtlama günüm hangi tarihe eşit geliyor yardım edin nolur bebek istiyorum  

Similar threads

Ne Zaman Gebe Kalabilirim– Hamile kalabilmek adına artık bir takım şeyleri düşünüyor ve araştırmalar içine girdiyseniz siz gerçekten bebek sahibi olmaya hazır hale gelmişsiniz demektir Zaten eşinizle birlikte verdiğiniz karar sonucunda bebek sahibi olmanın doğru zaman olup olmadığına genel bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
294
Hangi Günlerde Gebe Kalınır? Hamile Kalma Günleri Hamilelik Tarihi Hesaplama Hamile kalmak isteyen bayan adet dönemlerinin düzeniyle ilgili dönemleri iyi değerlendirmelidir Mesela kadının hamile kalması için iki adet döneminin ortasındaki günleri cinsel ilişkiye girerek değerlendirmesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Hamilelik dönemleri kadının yumurtlama gününe en yakın olan 3-4 günlük dönemde, hamile kalma olasılığının en yüksek olduğu dönemdir. 28 günde bir düzenli adet gören bir kadında yumurtlama günü adetin 14. gününe denk gelir. Yani yumurtlamanın en yakın olduğu süreçte 10.-14. günleri arasında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
196
Hangi Günler Hamile Kalmak İçin Uygun– Evlendiniz ve artık aileye yeni bir üyenin katılması için hazırsınız anne baba olarak En önemlisi öncelikle konuşulup iki tarafın da böyle bir şeye hazır olup olmadığı anlaşılmalıdır Hazır olunduğunda artık bu durumda cinsel hayatınızı biraz daha düzene...
Cevaplar
0
Görüntüleme
234
Hafta Hafta Bebek Gelişimi Haftalık Bebek Gelişimi Hafta Hafta Bebek Gelişimi Ilk bebeğine gebe olan meleklerimize hafta hafta bebeklerinin gelişimini takip edebilecekleri bir dosyayla karşınızdayız Bu makaleyi okuyarak bebeğinizin her hafta hangi gelişimleri geçirdiğinden farkında olan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
858,505Konular
982,780Mesajlar
33,072Kullanıcılar
Doutam35Son üye
Üst Alt