Kızarmış Elmalı Yulaf Tanımı İçin Malzemeler
- 1 su bardağı süt
- 5 yemek kaşığı yulaf ezmesi
- 1 adet elma
- 1/2 (yarım) su bardağı maden suyu
- 1/2 (yarım) çay kaşığı tarçın
Kızarmış Elmalı Yulaf Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Elmaları küp küp doğrayın.
- Küçük doğradığınız elmayı maden suyu ve tarçın ile suyunu çekene kadar tavada pişirin.
- Elmalar suyunu çekerken yulaf ile sütü tavada karıştırıp kıvam almasını bekleyin.
- Burada istediğiniz kıvam yapabilirsiniz.
- Kaselere alıp üzerine dilerseniz beyaz çikolata ve hindistan cevizi koyabilirsiniz. Afiyet olsun.
Kızarmış Elmalı Yulaf Tanımı Fotoğraflı Yapılışı