Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

kıza hoşlandığımı açığa vurmak için onla ne konuşmalıyım ?

kıza hoşlandığımı açığa vurmak için onla ne konuşmalıyım ?
0
107

Similar threads

Sa Arkadaşlar hoşlandığım bir kız varHemen hemencecik her gün mesajlaşıyoruzO beni ark olarak görüyo ama ben onu fazla seviyorumBu durumu ona emin etmem lazımGenelde o bana msj atardı fakat bu aralar böylece atmıyoBir erkek olarak benim atmam lüzumlu tabi fakat neler konuşabilirim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Arkadaşlar eski konumu hatırlayanlar olurBen sınıfımdaki bir kızı seviyordumİşte üniversitede böyle kız görmedim , efendi , sessiz, facesi yok , sevgilisi değil vs vs Arkadaşlar bu kıza söylemesi için en yakın arkadaşını aracı soktumSevgilisi olmadığını öğrenmiş fakat daha onu sevdiğimi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Merhabalar Ben 10 Sınıfa Gidiyorum Kızlarla Muhabbet Konusunda Bir Sorunum Yok Sınıfın Hemen Hemen Tüm Kızları Bana Yazıyor Herkezde Bunu Biliyor Ve Anlıyor Oysa Ben Bir Kızdan Hoşlanıyorum Aramız İyi Muhabbet Falan Kaynaşıyoruz Kızın Arkadaşı Değil Oysa Muhabbet Ortamında Benim Yanımda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Arkadaşlar ben Bir kıza vuruldum hemde nasıl Birincil başta onla konuşamazdım yanına gider konuşmak için gerekçe arardım ama bir gün ona bir mesaj attım(seve seve deil) ONa hoşlandığımı yazar bir mesaj silinmiyormuşta Herneyse Bundan Böyle hoşlandığımı biliyor bana soğuk davranıyor beni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
ben lise 2 öğrencisiyim lise 1 e dışarı giden bi kızı beğeniyordum birgün kısmet eseri blackberry messenger dan beğendiğim kızın pin'i geldi hiç kimseyi eklemem bende ekleyesim tuttu ekledim o kız olduğunu farkettim çok sevindim ast sonra arkadaşlarıma da danışarak kızla muhabbet kurmaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
858,505Konular
982,831Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt