Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

kiz arkadasima asiri bagliyim ne yapmaliyim

Hoş geldin! baates tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
kiz arkadasima asiri bagliyim ne yapmaliyim
0
125

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Merhaba arkadaslar
Ben ve kiz arkadasim 25 gundur cikiyoruzİlk baslarda ona karsi cok bisey hissetmiyodum hani trip yaptiginda falan böylece takmazdimAma simdi cok kötü olduOna deli gibi asigim cok seviyorumTamam bu cok guzel birsey olur ya lakinKizin mesajlarina gec yanıt vermemek icin her saniye her an telefon elimde o bana 45 dakika gec cevap veriyo bazen ben saniyesinde cevap atiyorumO da cok seviyo beni fakat benim en nefret ettigim huyum bu asiri baglilikMesela Bu yıl oss ye giricem deli gibi kasiyorum her gun lakin iste cok bagli oldugumdan her lahza her saniye aklim onda 45 dk gec yanıt verse derhal konsantrasyonum bozuluyo ve aklim ona gidiyoAyrilin demeyin ayrilamam,cokerim cunkuSadece bana biraz nasil daha az bagimli olabilecegim konusunda yardimci olabilecek var miHer trip yaptiginda nerdeyse ben alttan aliyorum birincil zamanlarda ben hic takmazdim,lutfen yardim edin
İlginiz icin simdiden hepinize sonsuz tesekkurler

858,500Konular
982,386Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt