Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kıymalı Bakla (Arap Yemeği)

Kıymalı Bakla (Arap Yemeği)

teknolojiuzmani

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,200
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
36
F-D Coin
99

Kıymalı Bakla (Arap Yemeği) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet domates
  • Yarım kilo bakla isteğe bağlı 1 kilo da olabilir
  • 2 diş sarımsak
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 3 yemek kaşığı tavuk kıyma
  • Biraz sıvı yağ
  • 1 çimdik tuz
  • 1 ader limon
  • Kaynamış su
  • Yemeğin yanına servis maksatlı yoğurt

Kıymalı Bakla (Arap Yemeği) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Baklayı 10 dk haşlıyoruz ,haşlandıktan sonra süzüp bekletiyoruz.
  2. Yağ,kıyma,domates,sarımsağı kavuruyoruz 5 dk.
  3. Haşladığımız baklayı kavrulan gereçlerle birleştirip 5 dk birlikte kavuruyoruz.
  4. Tuzunu ekledikten sonra üstü geçecek formda kaynamış suyumuzu döküp pişmeye bırakıyoruz.
  5. Servis ederken yoğurtla tüketilmesi yemeği daha lezzetli kılar.
Afiyet olsun. ????.

Kıymalı Bakla (Arap Yemeği) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Kıymalı Bakla Yemeği Tanımı İçin Materyaller Yarım kilo taze bakla1 soğanYarım çay bardağı sıvı yağ2 yemek kaşığı kiyma3-4 diş sarımsak1 yemek kaşığı salçaYeteri kadar sıcak su Üzeri İçin Dereotu Kıymalı Bakla Yemeği Tanımı Yapılışı Tenceremizde soğanımızı ve sarımsağımızı sıvı yağ ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
Bakla Yemeği Tanımı İçin Malzemeler 1 kg bakla2 adet küçük kuru soğan1 tatlı kaşığı salça1 çay bardağı sıvı yağ1 çay kaşığı toz şeker1 tatlı kaşığı tuz1 çay kaşığı karabiberKaynar su Bakla Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Baklayı ayıklayıp doğrayıp yıkıyoruz. Süzgeçe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Zeytinyağlı Bakla Yemeği Tanımı İçin Malzemeler Yarım kilo taze bakla2 adet orta uzunluk soğanYarım çay bardağı kadar zeytinyağı1 tatlı kaşığı domates salçası1 su bardağı, suTuzKarabiber Zeytinyağlı Bakla Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Öncelikle soğanları yemeklik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Bakla Yemeği Tanımı İçin Malzemeler Baklayı bekletmek için 1 yemek kaşığı unYarım limon1 tatlı kaşığı tuzÜzerini geçecek kadar Su Yemek için 1 kg baklaYarım limon1 kuru soğan1 yemek kaşığı dolusu salçaSıcak su1 tatlı kaşığı tuzYarım bağ dereotuYarım çay bardağı yağ Üzeri için Sarımsaklı yoğurt...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Kıymalı Taze Bakla Yemeği Tanımı İçin Materyaller 1 kg. taze bakla3 orta uzunluk domates (veya salça)250 gram orta yağlı kıyma1 tatlı kaşığı biber salçası2 orta uzunluk soğan2 diş sarımsak2 çorba kaşığı sıvı yağ1 tatlı kaşığı tuz1 tatlı kaşığı karabiber Kıymalı Taze Bakla Yemeği Tanımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
858,556Konular
982,095Mesajlar
32,747Kullanıcılar
oguven018Son üye
Üst Alt