Kıyma Kebabı Tanımı İçin Malzemeler
- 1 kg kıyma orta yağlı
- 1 tatlı kaşığı tuz silme
- 1 tatlı kaşığı karabiber silme
- 1 yemek kaşığı pulbiber
- Acıyı sevmenize bağlı olarak pulbiberi arttırabilir ya da azalta bilirsiniz
Kıyma Kebabı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Kıyma ve terbiyesi için yazılı tüm gereçleri bir kabın içine alarak en az 15 dakika yoğuralım.
- Kıyma elimize çok yapıştıysa elimizi orta ara ıslatabiliriz.
- Şişe takmak için deneme yapalım şayet düşmüyorsa yoğurma sürecini bitirelim görseldeki üzere şişleri hazırlayalım.
- Mangal ateşinde pişirdikten sora yemeğe hazır.Afiyetolsun????.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.