bilgisayarci
FD Üye
Brüksel Lahanası Kebabı Tanımı İçin Malzemeler
- 20 tane brüksel lahanası
- 400 gram kıyma
- Karabiber
- Tuz
- 3 sarımsak
- 1 kaşık domates salçası
- 1 bardak su
- 2 kaşık nar ekşisi
- 1 tatlı kaşığı pul biber
Brüksel Lahanası Kebabı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Lahanaları yıkayıp ortadan keselim.
- Kıyma karabiber ve 1 tatlı kaşığı tuzu karıştırıp küçük köfteler halinde lahanaların içine koyalım.
- Sos olarak salça, rendelenmiş sarımsak, pul biber, su, nar ekşisini karıştırıp üstüne gezdirelim.
- Evde varsa üstüne biber koyduktan sonra 180 derece fırında 40 dakika pişirdikten sonra afiyetle yiyelim.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.