Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kıvanç Tatlıtuğ'a Düet Teklifi !

Kıvanç Tatlıtuğ'a Düet Teklifi !
0
84

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Kıvanç Tatlıtuğ'a Düet Teklifi ! ferhat göçer kıvanç tatlıtuğ kıvanç tatlıtuğ haberleri kıvanç tatlıtuğ türkü kıvanç tatlıtuğ kuzey güney 2011 ile ilgili bilgiler burada melekler Kıvanç Tatlıtuğ 'un Kuzey Güney dizisi 11bölümünde söylediği türkü hayranları göre çok beğenildi meleklerkivanctatlitugaduetteklifi5c4e74bf20470alt Birkaç gündür Kadir İnanır Kıvanç Tatlıtuğ polemiğiyle yersiz gündem yaratılmaya çalışılırken, Ferhat Göçer tarafından gelen düet teklifi herkesi şaşırttı Kıvanç Tatlıtuğ türkü görüntüleriyle takdir edilirken , Ferhat Göçer'den gelen bu teklife ne yanıt vereceği merak konusu oldu Teferruat şöyle; 1548645562 1548645562 kivanctatlitugaduetteklifi5c4e74bf4ee93kivanctatlitugaduetteklifi5c4e74bf4ee93 kivanctatlitugaduetteklifi5c4e74bf4ee93 Kıvanç Tatlıtuğ'un TV dizisinde yorumladığı 'Bul Getir' türküsünü, ilk önce misafir olduğu radyo programında dinleyen Ferhat Göçer; İnanamıyorumdiyerek ekledi: Kabul ederse 187'nci düetimi içinden gelerek onunla yaparım Yeni albümü 'Seni Sevmeye Aşığım'la Radyo Turkuvaz'da Hopdedik Ayhan Show'a konuk olan Ferhat Göçer; 187'nci düetini kiminle yapacağını açıkladı Hopdedik Ayhan, yayında; Ferhat Göçer'e, Kıvanç Tatlıtuğ'un 'Kuzey Güney' dizisinde seslendirdiği 'Bul Getir' isimli türküyü dinletti Hopdedik Ayhan'ın Sana bir ses dinleteceğim Sence bu kim ve türküyü nasıl açık fikirli?sorusu üstüne; Ferhat Göçer şu yorumu yaptı: KİM BU GERÇEKTE? Kim olduğunu bilmiyorum lakin sesi güzel görünen o ki fazla tecrübeli değil ama tını gayet iyi, yumuşacık bir yorum Fazla açıkça kültürlü Kim bu aslinda?Türküyü söyleyenin Kıvanç Tatlıtuğ olduğunu öğrenen Ferhat Göçer, şaşkınlığını İnanmıyorum, çok güzel, vay canına!sözleriyle açıklama etti Hopdedik Ayhan'ın Kıvanç'la düet fikri nasıl olurdu? 187'nci düet onunla olur mu?sorusu üstüne kahkaha atan Göçer; Neden olmasın? Kabul ederse kendi isteğiylededi MÜZİĞİ BIRAKMIYOR Ferhat Göçer, beş yıl sonra müziği bırakacağına dair söylentilere de radyo programında açık sözlülük getirdi: Şu an yoğun bir alıştırma temposundayım, beş sene sonradan natürel oysa işlerimi birazcık azaltacağım Hekimlikte 21'inci yılım ama yoğunluktan doktorluk yapamıyorum Müziğe ardına kadar devam edeceğim fakat hekimlikte artık emeklilik vakti geldi Müzikten kopmam laf konusu değil Hatalı anlaşıldığımı düşünüyorum  

858,505Konular
982,814Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt