Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kıskançlık Krizi

Kıskançlık Krizi
0
73

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Kıskançlık Krizi kıskançlıkla ilgili komik yazılar kıskançlıkla ilgili metinler kıskançlık ile metinler güldürücü metin kıskançlığı ele bölge güldürücü Bu kıskançlıktan başımıza fazla şeyler gelior başımıza, yeniden bir kıskançlık kriziyle ortaya çıkan durumlara bakalım KISKANÇLIK KRİZİ ADAM Kiminle konuşuyordun? KADIN Tanımazsın ADAM Tanısam sormam zaten KADIN Tanımadığın birini niçin soruyorsun? ADAM Tanımak için KADIN Peki Diyelim fakat Ahmet diye biri ADAM Hazır iste bu kadarını merak etmiştim zaten KADIN İyi ADAM Yalnız şeyi anlamadımkiskanclikkrizi5c5625e0674afgifalt :A :A :ADAMIN ismi Ahmet değil ama biz şimdilik Ahmet mi diyelim diyorsun? ola ki, çocuğa şimdilik geçici bir ad takmışlardır, büyüyünce değiştirebilsin diye Aferin, modern bir aileymiş KADIN Hangi aile? ADAM Ahmet'in ailesi KADIN Neden? ADAM Baksana özenli davranmışlar Yetişkinlik böyle yapmıyor Bir isim koyuyorlar, ölene dek kalıyor Hatta öldükten sonradan da kalıyor Bu yüzden sağda solda bir sürü Recai isminde talihsiz bebek var Böyle adaletsizlik olmaz Çocuğun ismi Berk olur, babanın ismi Recai olur KADIN Baba da çok eskiden çocuktuADAM Lakin o vakit Recai de iyi bir isim sayılıyordu KADIN Haklisin ADAM Gerçek sıradan ne? KADIN Kimin? ADAM Ahmet'in? KADIN Neden bu değin ısrar ediyorsun ama? Sonuçta tanımadığın biriAdı Ahmet olsa ne olur, Ferit olsa ne olur? ADAM Peki tanimadigim birinin adini soylemekte niçin bu kadar zorlaniyorsun ya da soruyu soyle sorayim; kod alışılagelmiş olan biriyle ne konusuyorsun sen? görünürde yasadisi birADAM KADIN Hayatim, iyi misin sen? ADAM Bilmiyorum Lakin simdiye dek yasadisi bir sey yapmadim, yazi yazmanin disinda tabii Cunku bizim yasalarimizda Yazmak mecburidirdiye bir sey değil, Yazmasan daha iyidiye bir sey var Hatta tanrısal kitabimizda da değil Tanri Okudiyor, Yazdemiyor KADIN Cok haklisin sevgilim, bu yuzden sen yazini yaz, ben de islerime bakayim ADAM Lakin boyle yazi yazamam ancak! Su anda kafamin ici cok karisik Beynimin yaziyla en ilgili yerinde mesgul birADAM oturuyor Adama adini soruyorum, celiskili cevaplar veriyor Ara Sıra Ahmet diyor, bazen Ferit diyorPeki senin karimla ne ilgin vardiye soruyorum, cevap vermiyor Niçin cevap vermiyorsun Ahmetcigimdiyorum, Benim adim Feritdiyor Peki Ferit kardesim, o vakit sana sorayim, karimi nereden taniyorsundiyorum, Benim adim Ferit degil, Ahmet'e sordiyor KADIN Peki o genis beyninin icinden mantikli birisi cikip Ya kardesim niçin bu dek taktin bu meseleyedemiyor mu? Yoksa mantikli dusunceler senin beynine ugramiyor mu? ADAM SanaADAMin adini soruyorum Kolay bir soru Salaklarin bile en düşük ecnebi dilde karsiligini bildigi, evrenin en basit sorusukiskanclikkrizi5c5625e0674afgifalt :A :A :ADAMin olağan ne? KADIN Cok mu istiyorsun ogrenmeyi? ADAM Evet cok istiyorum! KADIN Sıradan Ilhan ADAM Ilhan? KADIN Evet Iste sana tanimadigin birADAMla ilgili ucuncu bir isimRahatladin mi simdi? ADAM Hayir Saniyorum daha rahatlamama cok var Bes soru daha sonra belki Birincisinden baslayalim: Kim bu Ilhan? Dikkat edersen cok kolay sorular soruyorum Ne de olsa karimsin, niye kazik sorayim! KADIN Ilhan ozel birisi degil ADAM Ama ozel isim kullaniyor Simdi biz nereye Ilhan diye yazsak,birincil harfi buyuk kâğıda dökmek zorundayiz Yahut bu Ilhan, Ilhan olarak silik biri de Ahmet olarak mi bir karizmasi var? Peki ne vakit Ferit oluyor, resmi islemlerde mi? KADIN Işlenmiş tamam, anlasilan sen bu isi romana donustureceksin Bu Ilhan Bey bir hekim ADAM Sen ne bicim konusuyorsun sevgilim,ADAM koskoca bir doktor, ama sen ozel biri degil diyorsun Bunu Tabipler Odasi duymasin Simdi geldik ikinci guzide soruya: Nereden taniyorsun bu Doktor Jivago'yu? Gordun mu senin Ahmet, Ferit veya Ilhan'a bir isim daha buldum KADIN Yeni tanistik ADAM Ya? KADIN Neden bu dek sasirdin? Ben insanlarla tanisamaz miyim? ADAM Tanisabilirsin de, nerede tanismis olabilirsin onu merak ediyorum ben Okulda desem degil cunku sen müşteri okumadin Askerde desem,omurboyu tecillisin Yok değil ben bu isin icinden cikamayacagim En iyisi sana sorayim: Nerede tanistiniz bu sayin Hekim Ahmet Ferit Ilhan Jivago ile? KADIN Muayenehanesinde ADAM Gercekten mi? Ne hos Aslinda sanildiginin tersine romantik mekanlar defalarca deniz manzarali, agaclikli yerler olmayabilirAra Sıra pekala bir muayenehane de olabilir: Biraz ilac kokulu lakin gerçi pencereden suzulen los isigin yarattigi duygusal hava, surekli calan telefon sesine israrla cevap vermemenin yol actigi tatli gerilim ve duvardaki rafta kardiyolojiyle ilgili özgün kitaplar Vay be insan daha ne ister oysa KADIN Kardiyolojiyle ilgili kitap yoktu Ilhan Bey kadın doktoru! ADAM Jinekolog mu? Yasasin! Iste defalarca karimin birlikte olmasini istedigim kisiADAM kadın doktoru! Yani bir kadinin ic yapisini en iyi haberdar olan insan!Biz diger erkeklerin fakat hissedebilecegi seyiADAM acik acik goruyorHatta elle tutabilir bile Tuttu mu? KADIN Gayet tabii ADAM Eee? Durumunuz nedir? Ciddi misiniz yoksa anlık bir elektrik sonucu mu? KADIN Valla Ilhan Bey cok önemli Ona kalirsa ama dedigin gibi bir kadinin ic yapisini cok iyi biliyor kesinlikle ve iki aylik HAMILEYIM! ADAM KADIN N'oldu hayatim, sustun? ADAM KADIN BIR DE ise olumlu tarafindan bak Cocugumuza ad bulmakta zorlanmayacagiz Elimizde bir suru isim var: Ahmet, Ferit, Ilhan ya da Jivago ''Yılmaz Erdoğan''