Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Adam Kadın Diyalog.

Adam Kadın Diyalog.
0
53

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Adam Kadın Diyalog ADAM : Sevgilim bugünlerde çıkabilecek miyiz ? Hayır hazırlanmam birkaç yıl daha sürecekse bu kıyafetlerle çıkmayalım KADIN Niçin? ADAM Moda değişecek hayatım ya da en azından mevsim değisecek, yazlık kıyafetlerle üşümeyelim diyorum KADIN Abartı ADAM Sen de mübalağa Bir buçuk saattir portmantonun aynasında kendimi seyrediyorum ve sıkıldım KADIN diğer taraftan benim durumumu düşün Yillardır aynı manzarayı seyrediyorum ADAM Ne varmis manzarada? KADIN O Kadar önemli bir şey değil Bir burun ve arkadasları ADAM Fazla gülünç Kadınların sıradan bir evden çıkış hadisesini neden bu değin ciddiye aldığını anlamıyorumSanki bir daha dönmeyeceğiz Gidip bir evin bahçesinde köfte yiyecegiz, hepsi bu! KADIN Ona barbekü partisi deniyor canım ADAM O Kadar mi? Köftelerin bundan haberi var mi? Yoksa bizim salak köfteler asagilik bir mangalda can vereceklerini mi düsünüyorlar? Halbuki ne kizarmasi, parti kuruyor angutlar haberleri değil KADIN Amma konustun ha Geliyorum bitmiş ADAMGitmek istemedigim bir yere sayende telaş ediyorum ya, ben asil ona yaniyorum KADIN Neden gitmek istemiyormussun? ADAM Çünkü köfteleri mangala dizecek olan kisi senin eski sevgilin KADINYeniden mi ayni konu? ADAM Evet ayni konu! KADIN Askim o yillar önceydi ADAM Ama o yillarda da sevgililer sevisiyordu KADIN Eee? ADAM Ne demek eee? Adamin senin göğüslerine bakip, siz bir de bunlari Benim zamanimda görecektiniz, diye düsünmesi beni rahatsiz ediyor KADIN Kürsat'tan adam diye bahsetmen dogru degil ADAM Madem bizim için adam sayilmiyor neden köftesini yemeye gidiyoruz? KADIN Sevgilim yillardir bu saçma konuyu konusuyoruz Kürsat'layillar önce kisa bir iliskimiz oldu tümü bu ADAM Ne kadar kisa? KADIN Ne bileyim ben, iki ay filan ADAMGöğüslerini görmesi için tatmin edici bir vakit KADIN Ben sana ilk erkegim oldugunu söyledigimi hatirlamiyorum ADAM Iyi de bununla gurur duymasan iyi olur Eski sevgililerinden bir takim kurma imkânimiz oldugunu biliyoruz KADIN Kabalasma! ADAM Peki inceltelim En azindan basketbol takimi kurabiliriz, yedeklerle beraber natürel KADIN Anladim sen hazirda sorun bulamadin, yaratmaya çalisiyorsun ADAM Hayir Yalnızca insanlarin ayrildiklari insanlarla sürekli bulusup görüsmesini anlamiyorum Tanistirayim yeni sevgilim, eski sevgilim, bu da eski sevgilimin yeni sevgilisi, bu da yeni sevgilimin eski sevgilisi Ne güzel degil mi? Hepimiz birbirimizin her yerini ezbere biliyoruz!KADIN Buna çagdas yasam deniyor iste ADAM Nesi çagdas bunun? Bir araya gelmemesi gereken insanlarin toplanip birbirlerine çagdas çagdas gicik olmalarinin ne manasi var? Zira benim Kürsat'i sevmem tibben muhtemel degil Ama etraf uyuz olmasin diye ona gülmem hatta olur ya de köfteleri pisirmesine yardim etmem gerekiyor Hiçbir sey olmamis gibi Hiçbir karşılıklı yanimiz yokmus ya da bir sürü müşterek yanimiz varmis gibi KADIN Son söyledigin cümleyi anlamadim ADAM Kürsat'la ortak yanlarimiz, karşılıklı yanlarimizi ortaya koyup arkadaş olmamiza engel oluyor, bilmem anlatabildim mi? KADIN Hayir anlatamadin ADAM Onunla tek ortak yanimiz senin göğüslerin ve bu ortaklik beni rahatsiz ediyor KADIN Aralıksız göğüslerimden bahsettiginin farkinda misin? ADAM Özür dilerim Kürsat'tan izin almaliydim Ne de olsa göğüslerinin üzerinde onun da hakki var! KADIN Bak tüm bu söylediklerini saçmasapan bulmakla beraber, eger bu konuda birisi problem çikaracaksa o Kürsat olmali Çünkü o varken sen yoktun! ADAM Işlenmiş iste ben de bu yüzden onu köfte yemeye çağirmiyorum KADIN Acikli olan su Biz seninle beraber olmaya basladigimiz günlerde ben önceki iliskilerimi sana uzun uzun anlattim ve sen de büyük bir anlayisla dinledin Ama sonuçta erkek oldugun için bana sahip oldugunu hissettigin andan itibaren masken düstü Tarihime bile sahip çikmaya basladin! Senden önce hayatima giren herkesten dehşet ediyorsun! ADAM Ama listede o kadar adamlar var oysa KADIN Kimi kastediyorsun? ADAM Mesela o cüce olan, neydi normal? KADIN Takiyettin'i mi diyorsun? ADAM Evet Takiyettin Ismi kendinden uzun Salakliga bak Bir cücenin adi azami Can olmali Fakat kompleks iste Ailesi uzun göstersin diye dikine buruşuk bir ad koymus Takiyettin! Duyan bir sey sansin diye! KADIN Aklin sira asagiladigin adam üç kez TÜBITAK'tan ödül aldi ADAM Biliyorum, yilin en kisa boylu bilimadami ödülü KADIN Herkes senin gibi biçimsel bakmiyor olaylara ADAM O da misafir mi? KADIN Kazanç illaki Kürsat'in iyi arkadasidir ADAM Hadi buyrun! Ne bu? Eski sevgililer toplanip kongre mi yapacagiz? KADIN Kürşat'la beni Takiyettin tanistirmisti zaten ADAM Pek mi? Ne güzel Ne demisti tanistirirken Kürsat benim boyum kisa, göğüslere yetisemiyorum, sen bir baksana!KADIN Sen sahiden fazla igrenç bir insansin ADAM Asil igrenç olan sensin Ben birlikte oldugum bütün kadinlari toplayip pirzola yapiyor muyum? Iyi biz de toplanalim o vakit KADIN Toplanirsaniz haberim olmasin böylece besinci sinif kadinin arasinda görünmem dogru olmaz! ADAM Dogru Benimkilerin arasinda TÜBITAK ödülü bölge yok Lakin hepsi hiçbir yardima gereksinim olmadan üst raftan kitap alabiliyor KADIN Bu dek igrençlik yeter! Geliyor musun gelmiyor musun? ADAM Bagirmadan konus benimle! KADIN Ben bagirmiyorum! ADAM Bagiriyorsun! KADIN Geliyor musun sen? ADAM Hayir! Gelmiyorum! KADIN Sen bilirsin! Ben gidiyorum! ADAM Sen benim yüzüme kapi çarpamazsin! Zikkimin kökünü yiyin! Yalniz Kürsat'a söyle, benimle ilgisi yok, o göğüsler benden önce sarkmisti!