Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kısır

Kısır
0
37

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
kisir.jpg

Kısır Tanımı İçin Gereçler

  • 2 su bardağı kısırlık bulgur
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • 2 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 adet domates
  • 1 adet salatalık
  • 4 diş sarımsak
  • Marul kaç tane istiyosanız ben 4 yaprak kullandım
  • Yarım demet maydanoz
  • 5 adet yeşil soğan
  • 1 adet kuru soğan
  • Kimyon
  • Tuz
  • 1 adet limon suyu
  • 4 yemek kaşığı nar ekşisi.
  • 2 yemek kaşığı sumak (Sıcak suya koyun tadını versin suyunu kullanacaz)
  • 2 tatlı kaşığı limon tuzu Ben ekşi severim siz ayarlayın kendinize nazaran
  • Pul biber
  • Karabiber
  • Nane yaş yada kuru farketmez

Kısır Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Bulgurun üstüne salçaları koyun karıştırın.
  2. 2 su bardağı sıcak suyu üstüne dökün kapak kapatın şişsin.
  3. Yeşillikleri inceden doğrayın tüm malzemeyi.
  4. Sumağı sıcak suyla ıslaktık yalnızca suyunu kullanın.
  5. Limon tuzunuza sıcak suyla eritin.
  6. Baharatı yeşillikleri herşeyini karıştırın. 1 leğen çıkıyor. Fotoğrafta var yani 9- 10 ortası kase çıkar.
 
858,505Konular
982,805Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt