Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kışın cilt bakımı hakkında veri verirmisiniz Kışın cildim resmen pul pul dökülüyor Yazın hiçbirşey yok ben anlamıyorumO kadar nemlenedirici de sürüyorum diğer taraftan Nasıl bir bakım uygulamalıyım kışın fikri olan var mı ?
kış aylarında deri bakımı nasıl yapılıyor Kızlar kışın cildim fazla kuruyor, pul pul dökülüyor sözde Yazın gayet iyi ama kış gelince böyle oluyor Nasıl bir bakım yapmam lazım ?
Evde Kaktüs Bakımı Hakkında Bilgiler bu konu kaktüs bakımı hakkında bilgilere yer vermektedir Çiçek türleri içinde susuzluğa en dayanıklı bitkilerden biri olan kaktüs çiçeği bakımı hakkında bilgi olmak isteyenler için gerekli bilgiler sizlerle 1548819753 1548819753...
Azerbaycan yemekleri hakkında veri verirmisiniz? MerhabaEşimin işi sebebiyle Azerbaycana gitme durumumuz var ve ben orası hakkında veri arıyorum, bilhassa merak ettiğim yemekleri Azerbaycan yemekleri hakkında data verirmisiniz?
Veda haccı hakkında bilgi verirmisiniz Selamlar Ben Peygamber Efendimizin veda haccıyla ilgili veri alamk istiyorum forumunuzda varsa Teşekkürler şimdidenvedahaccihakkindabilgiverirmisiniz5c59be771a0bdalt
Kışa Ozel Cilt Bakımı Nasıl Yapılır
Kışa Ozel Cilt Bakım Onerileri
Kışın Yapılıcak Cilt Bakımı
Kış boyunca kuru cilt, masaj ile eski ışıltısına kavuşur Ellerinize, mutlaka el losyonu ile masaj yapın Ciltteki kuruluk zeytinyağı, hardal yağı ve badem yağı ile yapılacak masaj ile giderilir...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.