Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

kışın cilt bakımı hakkında bilgi verirmisiniz

kışın cilt bakımı hakkında bilgi verirmisiniz
0
66

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
kışın cilt bakımı hakkında veri verirmisiniz Kışın cildim resmen pul pul dökülüyor Yazın hiçbirşey yok ben anlamıyorumO kadar nemlenedirici de sürüyorum diğer taraftan Nasıl bir bakım uygulamalıyım kışın fikri olan var mı ?  

Similar threads

kış aylarında deri bakımı nasıl yapılıyor Kızlar kışın cildim fazla kuruyor, pul pul dökülüyor sözde Yazın gayet iyi ama kış gelince böyle oluyor Nasıl bir bakım yapmam lazım ?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Evde Kaktüs Bakımı Hakkında Bilgiler bu konu kaktüs bakımı hakkında bilgilere yer vermektedir Çiçek türleri içinde susuzluğa en dayanıklı bitkilerden biri olan kaktüs çiçeği bakımı hakkında bilgi olmak isteyenler için gerekli bilgiler sizlerle 1548819753 1548819753...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Azerbaycan yemekleri hakkında veri verirmisiniz? MerhabaEşimin işi sebebiyle Azerbaycana gitme durumumuz var ve ben orası hakkında veri arıyorum, bilhassa merak ettiğim yemekleri Azerbaycan yemekleri hakkında data verirmisiniz?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Veda haccı hakkında bilgi verirmisiniz Selamlar Ben Peygamber Efendimizin veda haccıyla ilgili veri alamk istiyorum forumunuzda varsa Teşekkürler şimdidenvedahaccihakkindabilgiverirmisiniz5c59be771a0bdalt  
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Kışa Ozel Cilt Bakımı Nasıl Yapılır Kışa Ozel Cilt Bakım Onerileri Kışın Yapılıcak Cilt Bakımı Kış boyunca kuru cilt, masaj ile eski ışıltısına kavuşur Ellerinize, mutlaka el losyonu ile masaj yapın Ciltteki kuruluk zeytinyağı, hardal yağı ve badem yağı ile yapılacak masaj ile giderilir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt