Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kısa Çeşitli Mesajlar

Kısa Çeşitli Mesajlar
0
84

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Kısa Farklı Alanlara Yönlendirilmiş Mesajlar Farklı Alanlara Yönlendirilmiş Mesajlar Kısa Farklı Alanlara Yönlendirilmiş Mesajlar Her telden mesajlar, sözler arayanlar için, bu yazımızda kısa ve yeni çeşitli mesajlar sunuyor ve diliyoruz oysa bu değişik mesajlarımız çeşitli göndermelerinizde işe fayda Melek'lerkisacesitlimesajlar5c55777be2abbpngalt :D:D :D:D :D:D 1549105015 1549105015 kisacesitlimesajlar5c55777be6a1bkisacesitlimesajlar5c55777be6a1b kisacesitlimesajlar5c55777be6a1b Paylaşmanın asaletini hiç bir vakit bencilligin çirkinligine seçim etme,ve böylece bi dost seçki sen onun için ölümü düşündügünde o senin için şimdiden ölmüş olsun Sofokles : Bizi yaşamın ağır yükünden ve ıstırabından kurtaran tek kelime sevgidir Ne varsa aradıgım bilki sende bulmuşumSenden öncesi yoktu,seninle var olmuşumSende bütün umutlar,sende bütün duygularBeni sende arama,ben bundan böyle senin olmuşum Aşkın aritmetiği tektir İki yarım bir bütünü oluşturmaz, yalnızca iki tüm bir bütünü oluşturur Alaca karanlıgı sevmem ben, ya gündüz olmalı ya gece Kurşun ya alnından vurmalı yada namluda kalmalı Yar dedigin ya senin gibi olmalı yada hiç olmamalı Aşk üçgenlerinin çoğu, enkazgendir Bugün bir çiçekcinin önünden geçerken bir çiçek ben çok güzelim beni al diyordu Onu aldım fakat güzel oldugu için degil seni gördügünde utansın diye Benjamin Franklin : Evlenmeden önce gözlerini dört aç, evlendikten daha sonra ise sözde kapalı tut Ne içimde seni hatırından çıkmak gibi bir his varnede aşkımı körükleyen bir rüzgarne seni görmeyecek değin güçlüyümnede görmeye dayanacak kalbim var Sevgi baki bir af oyunudur Bir alışkanlık haline gelen şefkatli bir bakıştır güller her zaman ellerinde açsın, ama dikenleri batmasınSevda her zaman seni bulsun,lakin seni yaralamasınMutluluk her zaman yüregine dolsun,fakat beni unutturmasın Francis Bacon : Hem hoşlanmak ayrıca de zeki olmak imkansızdır Akşamı son bulan ufuklardagüneş damla damla erirkenhayatta kalan duygularımlasana iki kelime söylüyorumSENı SEVıYORUMBenim en parlak başarım, eşimi benimle evlenmeye ikna edebilmiş olmamdır Tabii oysa aşk diye bir şey var, yahut bu değin çok boşanma olmazdı Zsa Zsa Gabor : Boşanana kadar bir erkeği katiyen fiilen tanıyamazsın Bir epope yazar gibi aralıksız olarak gündüz gece ben daima seni yazmışım yüregime el altından Söylemeliyim ki, devrimcinin rehberi sevgidir Yaşam bir tiyatro dediler bana bir rol verdiler en acısı benimki idi önce sev sonra terket dediler Izaç Marksizm gibidir, kulağa hoş gelir lakin işlemez Kafamı duvara vurmadan tanıyabilmek seni beyninin içindekileri anlayabilmek ve yitirmeden yüzündeki hemen olan tebessümü bütün saatleri durdurabilmek için çıldırasıya paraladım kendimi lanet olsun artık sigarayı üç pakete çıkardım olsun gözüm olsun ne olacaksa olsun Flört ederken kalbimiz öyle yüksek sesle atar oysa, aklımızın sesini duyamayız Düşlerini düşleyerek yaşamak, senden nefret ediyorum derken seni hoşlanmak, var olmayan ömrümün tamamını sana teslim etmek, sonradan gögsüne yaslanıp seni düşlemek ve sevmek kalbinin sonunu bilmeden içine bakarak Aşk, jurnal yaşamın tozunu altın rengi bir sise çeviren göz kamaştırıcı bir cazibedir