Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kısa Sevimli Sözler Mesajlar

Kısa Sevimli Sözler Mesajlar
0
60

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Kısa Şirin Sözler Mesajlar Sevimli Sözler Kısa Şirin Sözler Mesajlar Biraz hayata hoşluk katalım istiyoruz ve işe de şirin sözler söyleyerek başlayalım diyoruzkisasevimlisozlermesajlar5c5b13bbb6alt Sevgili Melek'ler, işte size sevimli sözler ve mesajlarkisasevimlisozlermesajlar5c5b13bbb6alt 1549104045 1549104045 kisasevimlisozlermesajlar5c5b19ace1kisasevimlisozlermesajlar5c5b19ace1 kisasevimlisozlermesajlar5c5b19ace1 Kalbimde gözlerin beynimde ismin bedenimde sevgin geziyor Anılar yaşadıkça sevgiler paylaşıldıkça çoğalır, ben seni düşünerek yaşıyorum sevgilim Seni severek günümü geçiriyorum sana aşık olarak ölmek istiyorum canım bebeğim Seni birincil gördüğümde anlamıştım melek olduğunu ve benim için dünyaya geldiğini Seni pek fazla seviyorum ki aldığım nefes tanelerinde seni ne değin fazla sevdiğimi öğretiyorum hücrelerime Hoşlanmak çay sevilmek şeker bizim gibiler çayı şekersiz içer Aşk güzeli hoşuna gitmek yok aşk sevdiğini sevginle güzelleştirmektir Sevimli olduğun kadarda güzelsin bunu biliyor musun? Bilmiyorsan söyleyeyim dedim  

858,505Konular
982,659Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt