Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kış Sebzeleri Kavurma

Kış Sebzeleri Kavurma
0
39

teknoloji

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,248
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
46
F-D Coin
83

Kış Zerzevatları Kavurma Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 boğum ıspanak
  • Kalan pazı sapıları
  • 150 gram lahana
  • 150 gram pırasa
  • 1 adet soğan
  • 4 diş sarımsak
  • 2 yemek kaşığı bulgur
  • 2 çorba kaşığı zeytin yağ
  • Dilediğiniz baharat ben pul biber ,karabiber

Kış Zerzevatları Kavurma Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Pırasa, lahana, pazı saplarını ince ince, soğanı küp küp doğrayalım.
  2. Zeytinyağ bol tuz ve taze çekilmiş karabiber ile yüksek ateşte denetimli pişirelim.
  3. 6-7 dakika sürecek yumuşayınca, denetimli kenarları kızarsın renk alsınlar.Lezzeti orada.
  4. Üzerine ince doğranmış ıspanağı, bulguru, sarımsağı ve 200ml suyuda ek edin.
  5. Ara orta karıştırarak orta ateşte 20 25 dk bulgurlar pişinceye kadar denetimli pişiriyoruz.
  6. Kapağını kapatıp ılımaya bırakıyoruz.
Afiyet olsun.

Kış Zerzevatları Kavurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Sebzeli Et Kavurma Tanımı İçin Materyaller 500 gram dana kuşbaşı1 çay bardağı su2 yemek kaşığı tereyağı1 adet domates2-3 adet yeşil köy biberi1 adet orta uzunluk kırmızı biber1 orta uzunluk kuru soğanYarım çay kaşığı karabiber1 çay kaşığı kırmızı toz biberDamak zevkine nazaran tuz Sebzeli Et...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Zerzevat Kavurma (Karışık Zeytin Yağlı) Tanımı İçin Materyaller 3 orta uzunluk kuru soğan1 orta uzunluk kabak2 orta uzunluk patates2 orta uzunluk patlıcan4 orta uzunluk biber birisi acı1 tatlı kaşığı tuz1 tatlı kaşığı kimyonGereğince zeytin yağı Zerzevat Kavurma (Karışık Zeytin Yağlı) Tanımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
Zeytinyağlı Fasulyeli Pazı Kavurma Tanımı İçin Malzemeler 1 demet pazı1 adet soğan1 kase haşlanmış kuru fasulyePulbiberKarabiberİnce toz kırmızı biberTuz3 yemek kaşığı zeytinyağı1 su bardağı su Zeytinyağlı Fasulyeli Pazı Kavurma Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır İlk olarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Et Kavurma Tanımı İçin Malzemeler Yarım kilo dana eti1 tane kırmızı biber1 tane yeşil biber1 tane soğan6 diş sarımsakKarabiberPul biberTuzKekik1 yemek kaşığı tereyağıZeytin yağı1.5 su bardağı sıcak su Et Kavurma Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Tencereyi ocağa koyalım. Isınsın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
Lahana Çorbası Tanımı İçin Malzemeler 1 kase doğranmış lahanaYarım demet maydanoz1 tane kuru soğan2 yemek kaşığı zeytinyağı2 tane domates1 küçük kase bezelye1 tane havuç4 su bardağı suYarım çay kaşığı karabiberTuz5-6 tane sarımsak Lahana Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
858,500Konular
982,396Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt