Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sebzeli Et Kavurma

Sebzeli Et Kavurma
0
41

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
106
sebzeli-et-kavurma.jpg

Sebzeli Et Kavurma Tanımı İçin Materyaller

  • 500 gram dana kuşbaşı
  • 1 çay bardağı su
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 adet domates
  • 2-3 adet yeşil köy biberi
  • 1 adet orta uzunluk kırmızı biber
  • 1 orta uzunluk kuru soğan
  • Yarım çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
  • Damak zevkine nazaran tuz

Sebzeli Et Kavurma Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Tereyağını tencerede eritelim içine etleri alıp kavuralım.
  2. Etler suyunu bıraktığında tencerenin kapağını kapatıp altını orta derecede açalım.
  3. Etler suyunu çekene kadar ortada bir kapağı açıp karıştıralım. Doğramış olduğumuz soğanları içine atıp kavuralım.
  4. Sırasıyla doğranmış olduğumuz yeşil biber kırmızı biber domates toz kırmızı biber kara biber ve tuzu tencereye ekleyelim.
  5. Ağzı kapalı formda denetimli olarak pişirelim. Zerzevatları piştikten sonra et kavurma hazırdır. Afiyet olsun :).
 
858,500Konular
982,396Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt