Kış Salatası Tanımı İçin Malzemeler
- Karnabahar
- Brokoli
- 1 adet iri havuç
- 2 adet kapya
- 7-8 tane kornişon turşu
- 1 çay bardağı mısır
- Sosu
- Yarım limon
- 2 diş sarımsak
- 3-4 yemek kaşığı nar ekşisi
- Tuz
- Zeytinyağı
Kış Salatası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Kapya ve havuçlarımızı jülyen doğrayalım.
- Karnabahar, brokoli havuç ve kapyamızı buharda 5 dakika haşlayalım (Hafif çiğliği gitsin kâfi sakın çok haşlamayalım)
- Haşladığımız zerzevatları, küp doğradığımız kornişon turşuyu ve mısırı salata kasemize alalım.
- Sosu için bütün materyalleri küçük bir kaba alıp, karıştıralım ve salatanın üzerine dökelim uygunca karıştırıp, servis edebiliriz. Afiyet olsun.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.