Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kış Salatalarına Çok Yakışan Mor Lahana Turşusu

Kış Salatalarına Çok Yakışan Mor Lahana Turşusu

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99
kis-salatalarina-cok-yakisan-mor-lahana-tursusu.jpg

Kış Salatalarına Çok Yakışan Mor Lahana Turşusu Tanımı İçin Materyaller

• 1 adet orta uzunluk mor lahana
  • 1 su bardağı sirke (ben üzüm sirkesi kullandım)
  • 1 limonun suyu
  • 1 tatlı kaşığı tuz

Kış Salatalarına Çok Yakışan Mor Lahana Turşusu Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Öncelikle lahanamızı yıkayıp ,istediğimiz boyutlarda doğruyoruz yada rendeden de geçirebilirsiniz tercihe bağlı.
  2. Genişçe bir kaba doğradığımız lahanaları koyup öteki gereçleri de üstüne ekleyip elimizle güzelce 2-3 dakika karıştırıyoruz.
  3. Kavanozlara paylaştırıp kalan sularını da üzerlerine döküyoruz.
  4. Kavanozların kapaklarını kapatıp buzdolabına kaldırıyoruz. 2 gün sonra kullanabilirsiniz.
Kış Salatalarına Çok Yakışan Mor Lahana Turşusu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Mor Lahana Turşusu Tanımı İçin Malzemeler 2 büyük 1 küçük kavanoz turşu için 2 tam bir yarım mor lahana kullandım.1 litre su2 yemek kaşığı tuz2 yemek kaşığı limon tuzu750 ml elma ya da üzüm sirkesi3-4 gün güneş görmeyen yerde bekletin Mor Lahana Turşusu Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Mor Lahana Turşusu Tanımı İçin Malzemeler 1 orta uzunluk mor lahana1 yemek kaşığı tuz1 su bardağı üzüm sirkesi1 tatlı kaşığı limon tuzu1 su bardağı su Mor Lahana Turşusu Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Mor lahanayı ince ince doğrayalım derin bir kaseye alın ve tuzla 10-15...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Lokanta Usülü Mor Lahana Turşusu Tarifi İçin Malzemeler 1 orta boy mor lahana1 çay bardağı elma sirkesi1 limon suyu1 tatlı kaşığı şeker1 yemek kaşığı kaya tuzuYarım su bardağı su Lokanta Usülü Mor Lahana Turşusu Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Önce lahanamızı yıkayalım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
2 Gunde Mor Lahana Turşusu Tarifi İcin Malzemeler *1 adet mor lahana *1 yemek kaşığı tuz *1 adet limon *Elma ya da uzum sirkesi (Kavonozların tamamı dolduracak kadar) 2 Gunde Mor Lahana Turşusu Tarifi Yapılışı Oncelikle herkese hayırlı ramazanlar diliyorum 1 *Cok kolay cok leziz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Mor Lahana Turşusu Lokanta Yöntemi Tanımı İçin Gereçler 1 adet mor lahana (yaklaşık 1 kg)2 yemek kaşığı kaya tuzu1 adet limon1 çay kaşığı limon tuzu6 diş sarımsak1 tutam maydanoz1 su bardağı üzüm sirkesiYeterice ılık su Mor Lahana Turşusu Lokanta Metodu Tanımı Yapılışı Mor lahananın en dış...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
858,505Konular
982,655Mesajlar
33,044Kullanıcılar
Mahmut343Son üye
Üst Alt