Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kilo Verdiren

Kilo Verdiren

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Kilo Verdiren Tarifi İçin Malzemeler

*Yarım salatalık
*Kapya biber
*Çok az üç yemek kaşığı yoğurt
*Az tuz bol pul biber
*Sarımsak
*Nane

Kilo Verdiren Tarifi Yapılışı Salatalığı, sarımsağı kapyalı yoğurtla baharatları karıştırdım Üç yemek kaşığı yedim doygunluk veriyor Çok da leziz sade yoğurt yiyemiyorlar Bu şekilde salatalıkla az kalorili sebzeler kullanabilir Afiyet olsun

Similar threads

3 Günde 2 Kilo Verdiren Pirinç Lapası Tarifi İçin Malzemeler *1 çay bardağı pirinç *3 su bardağı su *Kekik, özellikle pul biber, nane 3 Günde 2 Kilo Verdiren Pirinç Lapası Tarifi Yapılışı Öncelikle bu tarifi uygulayan %90 kişi memnun önemli olan istikrarlı ve tam uymak*Kısaca üç günü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Kilo Verdiren Yoğurt Kürü Tarifi İçin Malzemeler *1 kase az yağlı yoğurt *1 çay kaşığı nane *1 çay kaşığı kekik *3 küçük kepekli bisküvi *1 çay kaşığı pul veya toz biber Kilo Verdiren Yoğurt Kürü Tarifi Yapılışı 1 Kase az yağlı yoğurdumuza nanemizi, kekiğimizi ve kepekli bisküvilerimizi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Haftada 13 Kilo Verdiren Detox Suyu Tarifi İçin Malzemeler *1 adet yeşil elma *1 demet maydanoz *12 dal yeşil nane *1 adet salatalık *1 tutam tane karabiber *1 tutam Yeşilçay *1 adet kabuk tarçın *1 adet limon *1, 5 lt su Haftada 13 Kilo Verdiren Detox Suyu Tarifi Yapılışı Bütün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Kilo Verdiren Su Tarifi İçin Malzemeler *Yarım limon *Yarım salatalık *34 buz küpü yeşil çay (Yeşil çayı önceden demleyip bir kaç damla limon suyuyla birlikte buz dolabına koyup donmasını bekleyin ve bu buzlardan 34 tanesini bu tarif için alın) *34 damla elma sirkesi *Su Kilo Verdiren Su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Ayda En Az 7 Kilo Verdiren Sandviç Tarifi İçin Malzemeler *3 adet light ekmek *1 adet salatalık *1 adet domates *60 gr light peynir *2 yemek kaşığı biberiye veya jelapon biberi Ayda En Az 7 Kilo Verdiren Sandviç Tarifi Yapılışı Merhaba arkadaşlar size özel bir tarif veriyorum ben bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
858,505Konular
982,838Mesajlar
33,077Kullanıcılar
Lequste44Son üye
Üst Alt