iltasyazilim
FD Üye
Keşkek Tarifi İçin Malzemeler
*Buğday ve tavuk kaç kişilik yapacağınız size kalmış
Üzeri için;
*Tereyağı yada margarin
Keşkek Tarifi Yapılışı Buğdayı bir gece önceden bir taşım kaynatıp ağzını kapatıp yarına kadar bekletiyoruz Yarına yumuşamış oluyor yapacağınız gün tavuğu haşlıyoruz Buğdayın altını kısıyoruz karıştıra karıştıra pişiriyoruz Suyunu çekince tavuk suyunu ilave ediyoruz parçalanmış tavuk etlerini ilave ediyoruz Buğdayları ezip ezip karıştırıyoruz Macun kıvamına gelince atını kapatıyoruz Yağı küçük tencereye alıyoruz çok yakmadan kızdırıyoruz Servis tabağına alıp üzerine döküyoruz AFİYET OLSUN
*Buğday ve tavuk kaç kişilik yapacağınız size kalmış
Üzeri için;
*Tereyağı yada margarin
Keşkek Tarifi Yapılışı Buğdayı bir gece önceden bir taşım kaynatıp ağzını kapatıp yarına kadar bekletiyoruz Yarına yumuşamış oluyor yapacağınız gün tavuğu haşlıyoruz Buğdayın altını kısıyoruz karıştıra karıştıra pişiriyoruz Suyunu çekince tavuk suyunu ilave ediyoruz parçalanmış tavuk etlerini ilave ediyoruz Buğdayları ezip ezip karıştırıyoruz Macun kıvamına gelince atını kapatıyoruz Yağı küçük tencereye alıyoruz çok yakmadan kızdırıyoruz Servis tabağına alıp üzerine döküyoruz AFİYET OLSUN
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.