Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kendi Suyunda Hem Haşlanan Hem Kavrulan Kremalı Makarna

Kendi Suyunda Hem Haşlanan Hem Kavrulan Kremalı Makarna
0
45

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
kendi-suyunda-hem-haslanan-hem-kavrulan-kremali-makarna-12.jpg

Kendi Suyunda Hem Haşlanan Hem Kavrulan Kremalı Makarna Tanımı İçin Materyaller

  • 1 yemek kaşığı tereyağ
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 2 domates rendesi
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 1 krema
  • 1 diş sarımsak
  • 1 paket makarna
  • Pulbiber ,karabiber, tuz
  • Üzerini geçecek kadar sıcak su

Kendi Suyunda Hem Haşlanan Hem Kavrulan Kremalı Makarna Tanımı Yapılışı

  1. Evvela yağları eritip domates rendesi, rendelenmiş sarımsak ve salçayı ekleyip 1/2 dakika soteleyelim. (ben yazın yaptığımız domates konservesi kullandım????)
  2. Daha sonra kaynamaya başlayınca kremayı boşaltalım 1/2 tıp çevirip makarnayı ek edelim.
  3. Sos her yerine bulaşınca sıcak suyu ve tuzu ek edelim.
  4. Kaynadıktan sonra altını kısalım.
  5. Orta ara karıştıralım. 15-20 dk dakika sonra servise hazır. Deneyeceklere afiyet olsun????????????????.
 
858,505Konular
982,659Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt